Συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ: Απάντηση στη δήλωση ΚαρυπίδηΗ δήλωση – απάντηση του κ. Καρυπίδη σχετικά με το θέμα της διάθεσης επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων της Χώρας στις αποθέσεις των λιγνιτωρυχείων της ΔΕΗ Α.Ε, δείχνει έντονο εκνευρισμό.

Κύριε Καρυπίδη κατανοούμε τη δυσχερή σας θέση, αλλά δυστυχώς για εσάς, η απόσταση από τον ανεύθυνο και εύκολο δημοσιογραφικό… έλεγχο και την ανέξοδη κριτική, μέχρι την υπεύθυνη και σοβαρή άσκηση της εξουσίας είναι τεράστια και δύσκολα θα τη γεφυρώσετε.

Όχι γιατί είναι ακατόρθωτο, αλλά επειδή στην πρώτη περίπτωση αρκούσε απλώς να εκφωνείτε λογίδρια και να στηρίζεστε στη δουλειά κάποιων άλλων, ενώ στη δεύτερη πρέπει να παράγετε έργο ο ίδιος και να αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας, χωρίς να προσπαθείτε να τις μεταθέσετε αλλού.

Πολύ απλά δεν είναι δυνατόν να κρύβεστε συνεχώς πίσω από ένα «ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ».

Ως πότε θα πορεύεστε έτσι;

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ υποχρέωση όλων μας να τοποθετηθούμε για το θέμα σε μια προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στο επερχόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο της Παρασκευής 14 Νοεμβρίου

Γεωργία Ζεμπιλιάδου
Επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.