Τρεις νέες συμβάσεις έργων στην Περιφέρεια Δυτικής ΜακεδονίαςΤην προέγκριση του σχεδίου σύμβασης του έργου «Εργασίες διευθέτησης και περιβαλλοντικής αναβάθμισης του χειμάρρου Γρεβενίτη από τη γέφυρα Γάτου έως τη γέφυρα Χατζή» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

Το έργο προϋπολογισμού 1.794.000€ αφορά στην εξασφάλιση επαρκούς παροχετευτικής ικανότητας της κοίτης του Γρεβενίτη ποταμού που διασχίζει την πόλη των Γρεβενών και στην εξουδετέρωση των αξονικών και πρανικών διαβρώσεων της. Οι εργασίες περιλαμβάνουν επίσης εγκιβωτισμό της κοίτης, λιθεπένδυση των ορατών πρανών και βαθμίδωση της κοίτης, ενώ θα δημιουργηθούν και χώροι πρασίνου στις όχθες του ποταμού.

Επίσης με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή προεγκρίνεται η υπογραφή των συμβάσεων 2 έργων, Προμήθειας Εξοπλισμού Ειδικών Σχολείων των Δήμων Γρεβενών και Αμυνταίου, συνολικού προϋπολογισμού 250.000€.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.