Ο Φώτης Γαλογαύρος υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Σερβίων Βελβεντού

Επειδή πιστεύω στο θεσμό της αυτοδιοίκησης , θεωρώ ότι έφτασε η στιγμή που πρέπει να θέσω τον εαυτό μου, στην υπηρεσία του αγαπημένου μας Δήμου, Σερβίων – Βελβεντού.

Με αίσθημα βαθύτατης ευθύνης, σας γνωστοποιώ ότι προτίθεμαι να κατέλθω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου ως υποψήφιος δήμαρχος.

Η απόφαση μου αυτή, σε μια δύσκολη κοινωνική, πολιτική και οικονομική συγκυρία, ελήφθη με μοναδικό γνώμονα την ανιδιοτελή μου προσφορά, προκειμένου ο δήμος μας να ανακτήσει την αρμόζουσα αίγλη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον. Μέλλον, που θα βασίζεται στην ανάδειξη της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, του φυσικού κάλλους, του γεωργοκτηνοτροφικού και ορυκτού μας πλούτου.

Ποτέ δεν φυγομάχησα, αντιθέτως μάχομαι για τη λύση των προβλημάτων που αναδύονται στη διαδρομή του χρόνου και ταλανίζουν την κοινωνία του δήμου μας.

Συνδημότισσες και Συνδημότες, στην προσπάθεια μας αυτή δεν περισσεύει κανένας. Σας καλώ λοιπόν όλους και όλες να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμα μας, μακριά από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Ο δήμος μας ανήκει, ο δήμος είστε εσείς.

Με τιμή
Φώτιος Γαλογαύρος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.