Συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών DETROP 2013 – Βίντεο



Στη διεθνή έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων και εξοπλισμού, που διοργανώθηκε από την HELEXPO από τις 7 έως τις 11 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη, συμμετείχε με επιτυχία ο Δήμος Κοζάνης.

Η συμμετοχή ήταν σε  συνεργασία με το ΕΒΕ Κοζάνης και τον Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, σε ένα ενιαίο περίπτερο, όπου παρουσιάστηκαν τοπικά προϊόντα και επιχειρήσεις της περιοχής, ενώ προβλήθηκαν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των δήμων σε ηλεκτρονικό πίνακα.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας, παρουσίαση του εθίμου του φανού, από τον πολιτιστικό σύλλογο Σκ’ρκας, ενώ τον Δήμο Κοζάνης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης κ. Κώστας Κυριακίδης.

Χαρακτηριστικό της παρουσίας στην έκθεση ήταν η χρήση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων στην επίδειξη-παρασκευή παραδοσιακού πρωινού, από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος.

Δείτε το βίντεο:

[iframe src=”http://player.vimeo.com/video/61798716″ width=”589″ height=”442″ frameborder=”0″ webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen]

130314_Συμμετόχή του Δήμου Κοζάνης στην έκθεση DETROP 2013 from Dimos Kozanis on Vimeo.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.