Ευχαριστήριο μήνυμα του 1ου Σχολικού Εργαστηριακού Κέντρου Κοζάνης

Η Διεύθυνση του 1ου Σχολικού Εργαστηριακού Κέντρου Κοζάνης συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά τις καθηγήτριες της ΕΠΑ.Σ., του τομέα Αισθητικής κ.κ. Τσιαβή Μαρία και Δροσάκη Ευανθία, και του τομέα Κομμωτικής κ.κ. Νέστορα Χρυσή και Λιάκου Ελβίρα, καθώς και τις μαθήτριες των τμημάτων:

Α΄ Αισθητικής: Δεληγιάννη Μαρία, Ζιώγα Γεωργία, Θεοδωρίδου Έλλη, Κεχαΐδου Δήμητρα, Κουτσοσίμου Ελένη, Μήτσκα Ελένη, Τάσιου Αναστασία, και Τσιφτσή Βίκυ   

Β΄ Αισθητικής: Χαρτσένκο Λία

Α΄ Κομμωτικής: Αναστασοπούλου Σταυρούλα, Γκούνα Ευθυμία, Σεμερτζίδου Χριστίνα, Τζημοπούλου Κατερίνα, Βεντούλη Βάσω, Θεοδωροπούλου Τάνια, Μελά Μαρία- Άννα και Μαντό Πέρη

Β΄ Κομμωτικής: Δύντσικου Ελένη, Μιχαηλίδου Ματούλα, Παπαναστάση Σουλτάνα και Ρούσση Γεωργία
για τη διάθεση που έδειξαν και το χρόνο που διέθεσαν για να επιμεληθούν το μακιγιάζ και τις κομμώσεις δεκάδων μικρών καρναβαλιών στην αίθουσα της Λέσχης αξιωματικών, την Κυριακή της  Μικρής Αποκριάς.
    
Θεωρούμε ότι παρόμοιες δράσεις δείχνουν αφενός το υψηλό γνωστικό και επικοινωνιακό επίπεδο της Τεχνικής Εκπαίδευσης και αφετέρου την θέλησή της για προσέγγιση με τη τοπική κοινωνία.
                         

Ευχαριστίες για  τη δωρεά αυτοκινήτου στο εργαστήριο οχημάτων του 1ου ΣΕΚ Κοζάνης

Η Διεύθυνση του Σχολικού Εργαστηριακού Κέντρου (Σ.Ε.Κ.) Κοζάνης και ιδιαίτερα οι καθηγητές του Τομέα Οχημάτων, ευχαριστούν θερμά την κα  Παναγιωτίδου Όλγα & ΣΙΑ Ο.Ε. Κοίλα Κοζάνης Ανακύκλωση Δ. Μακεδονίας Ανακύκλωση Αυτοκινήτων, για τη διάθεση στο εργαστήριο Οχημάτων του 1ου ΣΕΚ, παλαιού αυτοκινήτου το οποίο είναι πραγματικά πολύτιμο για την εκπαίδευση των μαθητών μας.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η άμεση ανταπόκρισή σας, η φιλική σας διάθεση και η δεδομένη υποστήριξή σας αποτελούν τα αδιαμφισβήτητα εχέγγυα για τη συνέχιση της εποικοδομητικής μεταξύ μας συνεργασίας.

Ευελπιστούμε ότι, με τη δική σας πάντα αρωγή, τα εργαστήρια οχημάτων του 1ου ΣΕΚ Κοζάνης θα αποτελούν το φυτώριο καταρτισμένων και ικανών τεχνιτών για τις ανάγκες της ευρύτερης τοπικής αγοράς εργασίας στον τομέα των οχημάτων.

Με εκτίμηση και θερμές ευχαριστίες
Η Δ/νση του 1ου ΣΕΚ Κοζάνης
και οι καθηγητές του Τομέα Οχημάτων

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.