Ξεκινά στις 20 Αυγούστου το επετειακού χαρακτήρα Σεμινάριο Μουσικής της Κοζάνης



dimos kozanis politistika3245ehgrerΞεκινά στις 20 Αυγούστου το επετειακού χαρακτήρα Σεμινάριο Μουσικής της Κοζάνης υπό την Αιγίδα του Δήμου Κοζάνης.

Τα Σεμινάρια κλασσικής Μουσικής της περιόδου 1988-1999 τα οποία διοργάνωνε η Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης, αποτέλεσαν ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της λόγιας μουσικής ζωής της χώρας και προσέλκυσαν πάνω από 1200 μουσικούς και φοιτητές μουσικής από όλη την Ελλάδα αλλά και από δεκάδες χώρες του κόσμου και όλες τις Ηπείρους. Η ποιότητα της διδασκαλίας και των παρουσιάσεων, καθώς και η εντυπωσιακή μετέπειτα πορεία πολλών από τους σπουδαστές που τότε ήλθαν στην Κοζάνη, τα καθιστά – δίχως ίχνος ακαδημαϊκής αμφιβολίας – ένα από τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά και καλλιτεχνικά δρώμενα του προηγούμενου αιώνα για την πόλη μας.

Στην φετινή εκδοχή του Σεμιναρίου θα διδάξουν οι Δ. Δημόπουλος (πιάνο), Ελένη Λιώνα (τραγούδι), Π. Δημόπουλος (σύνθεση), Valerie Pearson (αυτοσχεδιασμό/βιολί), Διονύσης Μαλούχος (πιάνο) και Νικολός Δημόπουλος (φλάουτο).

Για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε :
τηλ.   6948206154 – 5,   fax: 24610-49465  και ηλεκτρονικά στο facebook

Kozani International Music Seminars (est. 1988)

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.