Για αδιαφορία καταγγέλλουν το Δήμο Κοζάνης οι κτηνοτρόφοι της δημοτικής κοινότητας Αιανής

ktinotrofiki_monada875Το νερό νεράκι λένε τους τελευταίους 2 μήνες οι κτηνοτρόφοι της Αιανής καθώς μετά από συνεχόμενες οχλήσεις με παραστάσεις στους αρμόδιους φορείς το πρόβλημα συνεχίζει να παραμένει άλυτο με αποτέλεσμα η καθημερινή τους ενασχόληση με την κτηνοτροφία να εξελίσσεται σε Γολγοθά.

Τον χειμώνα οι εργασίες για την κατασκευή του νέου δρόμου προς το μοναστήρι της Ζάβορδας προκάλεσαν ζημιές στον αγωγό που οδηγούσε το νερό στην «κτηνοτροφική ζώνη» με αποτέλεσμα το νερό να μη φτάνει εκεί ποτέ.

Το πρόβλημα άρχισε να γίνεται πολύ πιο έντονο τους τελευταίους 2 μήνες καθώς αυξήθηκαν και οι ανάγκες για νερό λόγω του καλοκαιριού. Αντιπροσωπία των κτηνοτρόφων επισκέφτηκε πολλές φορές και τόνισε το πρόβλημα τόσο στους αρμόδιους αντιδημάρχους κους Τζέλλο και Καραπάτσιο ενώ το γνωστοποίησαν και στο δήμαρχο Κοζάνης κ. Μαλούτα. Οι κτηνοτρόφοι αναγκάζονται να διανύουν καθημερινά μεγάλη απόσταση για να βρουν παλιές ποτίστρες ούτως ώστε να ποτίσουν τα ζωντανά και όσο οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν τόσο πιο δύσκολες γίνονται αυτές οι μετακινήσεις.

από το vetonews.gr

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.