Ιερέας της περιοχής μας προς οριστική καθαίρεση λόγω παιδεραστίας!



ekklisia_esoteriko_eikona_panagia345Με οριστική καθαίρεση από το αξίωμα του ιερέα απειλείται, πλέον, ιερέας της ευρύτερης περιοχής της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση… παιδεραστίας!!! Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, σε λίγες εβδομάδες ολοκληρώνεται η σχετική διαδικασία και στο Συνοδικό Δικαστήριο της Εκκλησίας της Ελλάδας, όπου έχει φτάσει η εν λόγω σημαντική, ασφαλώς, υπόθεση, με τον ιερέα να έχει τεθεί ήδη, εδώ και μήνες, σε αργία. Να σημειωθεί πως πρόκειται για νέα διαφορετική πρίπτωση, από την γνωστή υπόθεση με ιερέα στο Βατερό που είχε σοκάρει την τοπική κοινωνία στο παρελθόν.

Οι σχετικές διαδικασίες στη Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης έχουν ολοκληρωθεί και, πλέον, η απόφαση ανήκει στο Συνοδικό Δικαστήριο, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστές. Ο εν λόγω ιερέας δεν κατάγεται από την Περιφερειακή Ενότητα της Κοζάνης, αλλά εδώ και χρόνια ήταν εφημέριος σε χωριά της ευρύτερης περιοχής και εκτός της πόλης της Κοζάνης.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως είναι μια θλιβερή, ασφαλώς, υπόθεση, την πλήρη διαλεύκανση της οποίας ζήτησε και ο ίδιος ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος.

kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.