Ελκυστικές και συμφέρουσες αγορές υπόσχονται οι καταστηματάρχες στους καταναλωτές



agora_kozanis«Στηρίζοντας την τοπική αγορά διασφαλίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και για τα ίδια τα παιδιά μας», είναι το σλόγκαν, με το οποίο ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης υποδέχεται τις εκπτώσεις στην αγορά της πόλης.

Οι θερινές εκπτώσεις επισήμως αρχίζουν από αύριο 15 Ιουλίου και λήγουν στις 31 Αυγούστου, ωστόσο οι βιτρίνες είναι «στολισμένες» κατάλληλα από καιρό, ώστε να προσελκύσουν τους πελάτες, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι «άτυπα» οι εκπτώσεις έχουν αρχίσει. Αυτό θεωρείται περίπου «φυσιολογικό» από καταναλωτές και καταστηματάρχες, αφού οι τελευταίοι δεν μπορούν να παραμένουν άπραγοι όλο αυτό το διάστημα περιμένοντας τις εκπτώσεις. Επιπροσθέτως, οι καταστηματάρχες γνωρίζουν ότι οι καταναλωτές δεν είναι διατεθειμένοι και δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν ακριβά τις αγορές τους, ψωνίζοντας λίγες ημέρες πριν την έναρξη των εκπτώσεων, οπότε άρχισαν οι «σιωπηρές εκπτώσεις».

Πάντως, από αύριο 15 Ιουλίου που αρχίζουν επισήμως οι θερινές εκπτώσεις, οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης και οι καταστηματάρχες, υπόσχονται μεγάλες ευκαιρίες αγορών σε πολύ χαμηλές τιμές, καθώς οι εκπτώσεις θα φτάνουν μέχρι και 60%. Διαβεβαιώνουν ότι «οι εκπτώσεις θα είναι πραγματικές και οι καταναλωτές θα μπορούν να αγοράσουν προϊόντα ποιότητας». Άλλωστε, οι καταστηματάρχες έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για ρευστοποίηση και εξάντληση του στοκ, στην περίοδο των εκπτώσεων, αφού στην περίοδο της κρίσης η ύφεση είναι πρωτόγνωρη.

Για τις φετινές θερινές εκπτώσεις ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Οι εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας προσκαλούν το καταναλωτικό κοινό να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους προσφέρουν αυτή την περίοδο, γιατί πραγματικά υπάρχει μεγάλη ποικιλία και επάρκεια προϊόντων για ασφαλείς, ελκυστικές, συμφέρουσες και ποιοτικές αγορές.

Οφείλουμε να δείξουμε τον σεβασμό μας στους καταναλωτές και τους ανταμείβουμε για την προτίμησή τους στα καταστήματά μας, θέλοντας να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την μεταξύ μας σχέση.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία της οικονομικής κρίσης, η ώριμη καταναλωτική συμπεριφορά δεν εξυπηρετεί μόνο το καταναλωτικό κοινό, αλλά παράλληλα αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για το υγιές, στεγασμένο και οργανωμένο εμπόριο. Στηρίζοντας την τοπική αγορά διασφαλίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και για τα ίδια τα παιδιά μας».

e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.