Βελβεντό:Παζάρι για συγκέντρωση χρημάτων για το Χαμόγελο του Παιδιού!belbento176597o65oΜια αξιέπαινη πρωτοβουλία και προσπάθεια των παιδιών των μικρών τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού.Συγκέντρωσαν διάφορα δωράκια,πολλά από τα οποία τα κατασκεύασαν μόνα τους και τα πουλούν στην κεντρική πλατεία Βελβεντού.Διαμόρφωσαν κατάλληλα τα τραπεζάκια για να τοποθετήσουν τα πράγματα που είχαν για πώληση,καθόρισαν τις τιμές και τις έγραψαν σε καρτελάκια,έβγαλαν αφίσες και ανακοινώσεις.Σκοπός η συγκέντρωση χρημάτων,για να δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ήδη από την πρώτη μέρα λειτουργίας του παζαριού συγκεντρώθηκαν 150 ευρώ,που δόθηκαν στον διευθυντή του Σχολείου και μαζί με αυτά που θα μαζευτούν και τις επόμενες μέρες θα σταλούν στα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Αν περάσετε από το κέντρο του Βελβεντού αυτές τις μέρες,αγοράστε ένα δωράκι από το παζάρι των παιδιών,ενισχύοντας την αυθόρμητη προσπάθειά τους.
Πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς μας μαθητές!

gikas-daskalos.blogspot.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.