Τα «exit poll» της 10ης αγωνιστικής



neopaok-425x288Με πέντε αγώνες ξεκίνησε το Σάββατο, το πρώτο και κυρίως πιάτο της Superleague.
Για το πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, ο Πανιώνιος γνώρισε μια ακόμα ήττα, αυτή την φορά από τον Ατρόμητο Αθηνών με 0-1. Αυτή η ήττα είχε σαν συνέπεια να παραιτηθεί σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας και ο Ηλίας Λιανός.
Στο γήπεδο της Κέρκυρας όπου διεξήχθη ο αγώνας της Κέρκυρας με την Ξάνθη το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 με τις δύο ομάδες να βάζουν τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση στις καθυστερήσεις.
Στο βροχερό Ηράκλειο το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό κράτησε μόνο 45 λεπτά, αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης Γιάχος αποφάσισε να διακόψει τον αγώνα. Λόγος της διακοπής ήταν ο κακός αγωνιστικός χώρος στο Παγκρήτιο.
Στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής που διεξήχθη στην «φλεγόμενη» Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής στο ντέρμπι των δικεφάλων καθώς επικράτησε στις καθυστερήσεις με 2-1 της ΑΕΚ η οποία τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Μανώλα. να αναμετρούνται σε ένα παιχνίδι γοήτρου, αλλά και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Παναθηναϊκός έχασε πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς έφερε ισοπαλία 1-1 από την αξιόμαχη Λάρισα.

Τα αποτελέσματα
Σάββατο 13 Νοεμβρίου
Πανιώνιος – Ατρόμητος Αθηνών 0-1
Εργοτέλης – Ολυμπιακός 0-0 (ΔΙΕΚΟΠΗ)
Κέρκυρα – Skoda Ξάνθη 1-1
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-1
Παναθηναϊκός – Λάρισα 1-1

newsbomb.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.