Ο νόμος του Βιεϊρίνια…



22779Η Τούμπα… πήρε φωτιά, η Τούμπα πανηγυρίζει! Αιτία; Ενας κοντός, αλλά θαυματουργός ποδοσφαιριστής. Ο Αντελίνιο Βιερίνια ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη μάχη των “Δικεφάλων”, καθώς πέτυχε το γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο 92′. Ηταν ακριβώς το σημείο που με ένα καταπληκτικό αριστερό σουτ έστειλε τους αντιπάλους του… αδιάβαστους και τους χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟκ στους 7 ουρανούς…
Μέσα στην καυτή Τούμπα ο ΠΑΟΚ κέρδισε με την ΑΕΚ γιατί ήταν καλύτερος. Και με αυτή τη νίκη έδειξε ότι έχει ξεκινήσει την αντεπίθεση του στο πρωτάθλημα , πετυχαίνοντας την τέταρτη σερί επιτυχία του, την έκτη συνολικά αν βάλουμε και το κύπελλο και την Ευρώπη.
Η λύτρωση ήρθε από τον Πορτογάλο για τον ΠΑΟΚ  σε ένα αγώνα όπου κυριάρχησε το  πάθος. Η ομάδα του Μάκη Χάβου επικράτησε με  2-1 χωρίς όμως να υπάρχουν μεγάλες στιγμές στον αγώνα.
Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που προσπάθησε να ξεκινήσει δυνατά τον  αγώνα  αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Σαχα. Το έκανε κυρίως με μακρινά σουτ από την στιγμή που ο Σαλπιγγίδης  δεν ήταν απειλητικός. Παρόλα αυτά προηγήθηκε με τον Φωτάκη με 1-0 .
Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να αντιδράσει και χρειάστηκε να γίνει αυτό με ένα πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Λεονάρντο στο 68΄της αναμέτρησης.
Ο αγώνας ήταν γεμάτος πάθος και δύναμη και όλα έδειχναν ότι η ισοπαλία θα μοίραζε τους βαθμούς στις δυο ομάδες. Ο Βιεϊρίνια μίλησε όμως τελευταίος και με ένα ωραίο σουτ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σακελλαρίου, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Βιτόλο, Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης
ΑΕΚ: Σάχα, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Λαγός, Γκέντζογλου, Μάκος, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Τζεμπούρ, Μπλάνκο.

Στο γήπεδο βρίσκεται ο Τοντσι Γκάμπριτς  , που ανήκει στο προπονητικό τιμ της Χαϊντούκ και στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Έτσι είχε την ευκαιρία να συζητήσει με ορισμένους πρώην συμπαίκτες του.
Αρκετός κόσμος από νωρίς με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να καταφθάνουν στο γήπεδο κατευθείαν από το «παλατάκι» όπου πανηγύρισαν την νίκη της ομάδας τους επι της ΑΕΚ

theplayer.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.