Κύπελλο: Χωρίς ντέρμπι η φάση των «16»



3_123123Την τύχη με το μέρος του είχε ο Παναθηναϊκός στην κλήρωση της φάσης των «16» του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, καθώς θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα. Σαφώς πιο δύσκολο έργο θα έχει η ΑΕΚ, η οποία θα φιλοξενηθεί από τη Λάρισα, πιθανότατα στο νέο γήπεδο των «βυσσινί», ενώ ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι δύο εκπρόσωποι της Football League, Εθνικός Αστέρας και Διαγόρας, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην Καισαριανή. Όσον αφορά τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αναμετρήσεων, επικρατέστερη ημέρα είναι η 22η του Δεκέμβρη, ενώ για τους επαναληπτικούς, πιθανολογείται η 5η του Γενάρη 2011. Σχετικά με τη διαδικασία που θα ισχύει στα παιχνίδια των «16», οι αγώνες θα είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας, οι δύο ομάδες θα τεθούν και πάλι αντιμέτωπες, με τη διαφορά ότι ο επαναληπτικός θα λαμβάνει χώρα στην έδρα του -αρχικά- φιλοξενούμενου.
Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι και πάλι ισόπαλο, οι δύο σύλλογοι θα οδηγούνται στη διαδικασία της ημίωρης παράτασης και αν δεν αναδειχθεί κι εκεί νικητής, τότε το εισιτήριο για τη φάση των «8», θα διεκδικείται στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Παναθηναϊκός-Τρίκαλα

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός/Ηλιούπολη

Λάρισα-ΑΕΚ

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός

Ηρακλής-Κέρκυρα

Ατρόμητος-Καβάλα

Εθνικός Αστέρας-Διαγόρας

zougla.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.