Μόνος πρώτος στην κορυφή ο Εορδαϊκός



1_eordaikos_nikh_1Τι και αν έπαιξε 120 λεπτά την περασμένη Πέμπτη. Τι και αν υπήρχε η στεναχώρια και η κατήφεια από τον τρόπο που χάθηκε η πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τι και αν απέναντι του είχε μια ομάδα που ήταν ξεκούραστη και πιο φρέσκια. Ο Εορδαϊκός δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα και έχοντας τη συμπαράσταση 1000 και πλέον φιλάθλων του πήρε μια εύκολη όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι απέναντι στη Νίκη Βόλου.
Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ήταν καλύτερη και στα 90 λεπτά και πλέον βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία, κάτι που μόνο ενθουσιασμό μπορεί να προκαλέσει. Από την άλλη η Νίκη δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να προβάλει αντίσταση, κάτι που προβλημάτισε έντονα τόσο το πρόεδρο της Στράτο Γιδόπουλο όσο και τους φιλάθλους της που ήρθαν στην Πτολεμαΐδα.
Στο 11ο το σουτ του Κουρούπη έδιωξε σε κόρνερ ο Κόσογλου. Την  εκτέλεση του ανέλαβε και πάλι ο ίδιος παίκτης για να στείλει και πάλι τη μπάλα σε κόρνερ ο πορτιέρο της Νίκης. Από το νέο κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Κουτσουρέ το σουτ του οποίου έφυγε άουτ. Στο 15ο πρώτη απειλή για τη Νίκη όταν ο Βακουφτσής σούταρε αλλά ο Ντάνιτσιτς απομάκρυνε τη μπάλα, δίκην αμυντικού. Στο 16ο  ο Εορδαϊκός άνοιξε το σκορ. Ο Προβίδας εκτέλεσε πλασαριστά το φάουλ η μπάλα έφτασε στον Κουρούπη που με αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κόσογλου. Στο 32ο ο Βλάχος μπήκε από δεξιά σέντραρε για τον Ντάνιτσιτς το πλασέ του οποίου έφυγε άουτ.  Στο 41ο σέντρα του Ταφαρλή, σουτ ο Κουτσουρές μπλόκαρε ο Κόσογλου. Στο 45ο το σουτ Ταφαρλή κόντραραν σωτήρια στα σώματα των αμυντικών για να βγει κόρνερ. Από την εκτέλεση του  ο Τσιανάκας πάσαρε με τον κεφάλι στο Δεληζήση το σουτ του κόντραρε εκ νέου στην άμυνα του Βόλου. Στο 59ο το σουτ του Ταφαρλή έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 60ο ο Μουδούρουγλου από δεξιά πάσαρε στην περιοχή και με πλασέ ο Ταφαρλής έκανε το 2-0 για τον Εορδαϊκό «σφραγίζοντας» τη νίκη. Στο 87ο φάουλ του Χιντζίδη απέκρουσε πολύ δύσκολα ο Κόσογλου.  Στο 91ο  ο Σαμάρας σέντραρε, ο Μαιστρέλλης πήδηξε πιο ψηλά από όλους έπιασε την κεφαλιά ο Λοντίγκιν μπλόκαρε τη αλλά ο επόπτης έδειξε ότι είχε πέρασε τη γραμμή και το γκολ μέτρησε κανονικά για να διαμορφωθεί το τελικό 2-1.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κυριαζίδης (Λιώλιας, Βασιλειάδης Σ.Δ. Έβρου ). Η καλύτερη διαιτησία που πέρασε από την Πτολεμαΐδα τα τελευταία χρόνια.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσιανάκας, Ταφαρλής – Καρακωστάς, Σαμαράς, Πετράς
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Τσιανάκας, Δεληζήσης, Κουρούπης, Ριζούλης (63ο Στεργιόπουλος), Τομαράς, Χιντζίδης, Μπανούσης (42ο Ταφαρλής), Κουτσουρές, Προβίδας (74ο Καραμπατζάκης), Μουδούρογλου.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Κόσογλου, Νάστος, Βλάχος (72ο Μαλντονάδο), Καρακώστας, Παπαδήμας, Ντάνιτσιτς, Βακουφτσής (82ο Σωτρίνης), Σαμαράς, Στουρνάρας (56ο Γραμματικόπουλος), Πετράς, Μαϊστρέλλης.

πηγή: eordaia.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.