Κοζάνη: Λευκή Νύχτα και έναρξη Λασσανείων κέρδισαν τις εντυπώσεις του κόσμου – Πως κινήθηκε η αγορά της Κοζάνης



– «Ο στόχος επετεύχθη» τι λέει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης
– Θετικό κλίμα για τη Λευκή Νύχτα στην Κοζάνη
– Επισκέπτες από όλη τη Δυτική Μακεδονία
– Πνοή στο κέντρο της πόλης, οι κεντρικοί δρόμοι έσφυζαν από κόσμο

Με θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη Λευκή νύχτα στην Κοζάνη το βράδυ της Τρίτης 19 Ιουνίου, ενώ η αίσθηση που άφησε σε καταστηματάρχες και επισκέπτες είναι ο απόηχος μία επιτυχημένης βραδιάς.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης, έδωσε το πρώτο κίνητρο στις 5 Δεκεμβρίου με την πρώτη Λευκή Νύχτα. Το πείραμα πέτυχε από την αρχική του εφαρμογή, ο κόσμος έδειξε ότι χρειάζεται ένα κίνητρο για να βγει από το σπίτι του, αν μάλιστα σκεφτεί κανείς ότι στις 5 Δεκεμβρίου ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος.

Παρ’ ολα αυτά, η δεύτερη Λευκή Νύχτα στην Κοζάνη, δείχνει τον δρόμο προς την καθιέρωσή της, την ώρα μάλιστα που η αγορά χρειάζεται τόνωση όσο τίποτα άλλο.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης με τη μεγάλη συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα και του Βασίλη Καζούλη με αφορμή την επίσημη έναρξη των Λασσανείων, έδωσαν πνοή στο κέντρο της πόλης και οι δρόμοι έσφυζαν από κόσμο .

Η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, αφού τα κίνητρα προς τους καταναλωτές ήταν ελκυστικά με προσφορές σχεδόν σε όλα τα καταστήματα της πόλης.

Οι εκπλήξεις και τα κεράσματα για τους περαστικούς ήταν μία όμορφη εικόνα που συναντούσε κανείς, ενώ για άλλη μία φορά τα βλέμματα των περαστικών τράβηξε η ζωντανή κούκλα/μοντέλο σε βιτρίνα καταστήματος (κλικ εδώ).

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος δήλωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης ο κ. Αθανασιος Δραγατσικας, ο οποίος δήλωσε στο KOZANILIFE.GR:

«Πετύχαμε τον στόχο, να βγάλουμε έξω τον κόσμο και να τους αλλάξουμε την ψυχολογία. Το κλίμα ήταν πολύ θετικό, ήρθε κόσμος από όλη την περιφέρεια. Η Κοζάνη έδειξε στους επισκέπτες ότι είναι μια δυνατή και οργανωμένη αγορά. Όταν έχουμε θετικό κλίμα συνεργασίας, υπάρχει και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο 100% και άνοιξαν τα καταστήματα τους τη Λευκή νύχτα και έτσι δείξαμε ότι η Κοζάνη λειτουργεί σαν σύνολο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους εργαζόμενους, που εργάστηκαν όλες αυτές τις επιπλέον ώρες και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό».

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζάνη: Λευκή Νύχτα και έναρξη Λασσανείων κέρδισαν τις εντυπώσεις του κόσμου – Πως κινήθηκε η αγορά της Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.