Ενημέρωση για τη δωρεά βλαστοκυττάρων και Μυελού των Οστών από την «Γέφυρα Ζωής» σε παιδικό σταθμό της Κοζάνης

Για άλλη μια χρονιά καλεσμένοι από τον παιδικό σταθμό ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ ενημερώσαμε τους γονείς των παιδιών του σταθμού για την αιμοδοσία και τη δωρεά Ζωής με έμφαση στη δωρεά βλαστοκυττάρων και Μυελού των Οστών. Μετά την ενημέρωση πολλοί γονείς έδωσαν δείγμα σάλιου για να ενταχθούν στην Εθνική και Παγκόσμια δεξαμενή δοτών Μυελού των Οστών, δηλώνοντας μάλιστα την προσμονή τους να καλεστούν να δώσουν μόσχευμα.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σιγά – σιγά όλοι οι συμπολίτες μας γίνονται ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Ράνια Χατζημανώλη για τη συνεργασία.

Για όποιον ενδιαφέρεται να δώσει δείγμα είμαστε κάθε μέρα στο γραφείο το πρωί από 09:00-13:00 και το απόγευμα 18:00 -20:00.

(Ανακοινώσεις, Πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων, Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ.:2461040575 κινητό: 6977337561, στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr και στο facebook: Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης)

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                                  Ο Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος           Βακφάρης Αθανασίος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.