Προσοχή: Παραπλανητικές επιστολές προς επιχειρήσεις στην Κοζάνη – Τι λέει η εταιρία Επι-Λογιστική για τα κρούσματα στην Κοζάνη



plateia_koz_17sfghtj

Τις τελευταίες μέρες αρκετοί επιχειρηματίες της πόλης μας έλαβαν μια επιστολή γραμμένη στα αγγλικά από μια εταιρεία με την επωνυμία EUROPEAN BUSINESS NUMBER, η οποία τους ζητούσε την επιβεβαίωση των στοιχείων τους και την υπογραφή ενός εντύπου. Η εμφάνιση της καθώς και το κείμενο που τη συνοδεύει, δίνουν την εντύπωση επίσημης επιστολής από κάποιον ευρωπαϊκό φορέα.

Η επιστολή καθώς και το έντυπο που τη συνοδεύει, έχουν προσυμπληρωμένα τα στοιχεία της εκάστοτε επιχείρησης, ζητά από επιχειρηματίες να συμπληρώσουν τον Α.Φ.Μ. τους και να υπογράψουν ένα έντυπο- συμβόλαιο για να γίνει η καταχώριση της επιχείρησης στην ιστοσελίδα www.e-b-n.eu.

Στα ψιλά γράμματα αναφέρεται πως το ετήσιο κόστος διαφήμισης- γιατί αυτό αφορά αυτή η επιστολή- είναι 771 ευρώ, η σύμβαση έχει τριετή διάρκεια και συνεχίζει να ανανεώνεται αυτόματα αν δεν υπάρξει γραπτό αίτημα για τη διακοπή της.

Επομένως, συνιστούμε στους επαγγελματίες να συμβουλεύονται τον λογιστή ή τον δικηγόρο τους όταν λαμβάνουν επιστολές από άγνωστους φορείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με το τι υπογράφουν και πού το αποστέλλουν

Κάντε κλικ για να δείτε την επιστολή και το έντυπο:

https://www.epilogic.gr/prosochi-apati-meso-epistolon-stin-kozani/

Από την ΕΠΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΚΕ

2 σχόλια στο άρθρο “Προσοχή: Παραπλανητικές επιστολές προς επιχειρήσεις στην Κοζάνη – Τι λέει η εταιρία Επι-Λογιστική για τα κρούσματα στην Κοζάνη

  1. Σε εποχές κρίσης, τέτοια περιστατικά είναι λογικό να είναι σε έξαρση. Προσοχή από όλους μας θέλει και αστυνομία απευθείας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.