Λίγο ποιότητα, λίγο ένταση και την πρόκριση



Συνεχίζεται η φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ να τσεκάρουν τα εισιτήρια για τα προημιτελικά. Σειρά έχουν σήμερα τα ζευγάρια Ντόρτμουντ  –  Αϊντχόφεν και Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ. Θα ασχοληθώ με το δεύτερο.

Η Ατλέτικο έχασε 1-0 στο Μιλάνο, αποτέλεσμα που δεν είναι και τόσο δύσκολο να ανατραπεί. Δεν είναι όμως πολύ βατό το εμπόδιο της Ίντερ, η οποία βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση. Οι «ροχιμπλάνκος» προέρχονται από ήττα 2-0 στην έδρα της Κάντιθ, γενικότερα δεν τρομάζουν με τις εμφανίσεις τους το τελευταίο διάστημα (1-1-3 στα 5 πιο πρόσφατα επίσημα). Λογικό να το πάνε στη δύναμη σήμερα, άλλωστε έχει στο… αίμα της να παίζει στο όριο του αντιαθλητικού, αλλά ξαναλέω πως η Ίντερ δε λυγίζει εύκολα

Διαβάστε επίσης: Αναλύσεις αγώνων ημέρας – Προγνωστικά για κάθε ματς!

Η ιταλική ομάδα «πετάει», μιας και δεν έχει ηττηθεί σε 90λεπτο εδώ και 31 επίσημα ματς (25-6-0 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης). Ακόμη και στην Μπολόνια, που υπήρχε έδαφος στο να στραβοπατήσει, κατάφερε να κερδίσει 1-0. Πολύ σοβαρή ομάδα, το σκουντέτο στην Ιταλία είναι θεωρητικά δικό της, οπότε κοιτάζει πως θα φτάσει έως την πηγή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Βέβαια, οι αναμνήσεις από τα ματς στην Ισπανία δεν είναι και πολλές καλές (0-1-6 στα 7 τελευταία). Από εκεί και πέρα, ο Σιμόνε Ιντζάγκι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ποιότητα σαφώς και υπάρχει, παίκτες για να ανεβάσουν την ένταση υπάρχουν, οπότε στο χέρι της είναι να διαχειριστεί την πρόκριση.

Καταλήγω στο ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα χάσουν, αλλά θα δούμε πολλές μονομαχίες και ενδεχομένως τον Πολωνό Σιμόν Μαρτσίνιακ να βγάζει αρκετές φορές την κίτρινη κάρτα.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.