Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων της συναυλίας των «Onirama» στην Πτολεμαΐδα – Κάλεσμα των διοργανωτών από το KOZANILIFE.GR



21034926_10213607832847701_275066323_o

Για δεύτερη μέρα συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου η προπώληση εισιτηρίων στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας στο πλαίσιο της μουσικής συναυλίας φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου.

Οι ΟΝΙΡΑΜΑ θα δώσουν δυναμικό παρόν στο Δημοτικό γήπεδο Πτολεμαΐδας “Αιμίλιος Θεοφανίδης” και με την συμβολή του κόσμου να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε να παραμείνει ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας ανοιχτός.

Κάτι που θα έπρεπε να θεωρείτε φυσιολογικό, είναι πλέον ο ετήσιος σκόπελος του συλλόγου.

Παράλληλα συνεχίζεται η δράση του Συλλόγου «Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι», με τους ανθρώπους του Συλλόγου να ενημερώνουν τον κόσμο πώς με μια απλή αίτηση που θα βρουν εκεί μπορούν να γίνουν εθελοντές.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1989 με σκοπό και στόχο τη συσπείρωση των οικογενειών που ζουν από κοντά το πρόβλημα. Αριθμεί 257 μέλη αν και ο αριθμός ΑμεΑ είναι διπλάσιος ή μπορεί και τριπλάσιος. Πρόκειται για Σύλλογο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που προσφέρει κοινωνικό έργο και ενημερώνει τα άτομα με αναπηρία.

Ο μεγαλύτερος στόχος τους είναι η λειτουργία της Μονάδας Ημιαυτόνομης Διαβίωσης και Διημέρευσης Παιδιών ΑμεΑ, ένα έργο ζωής που θα ανακουφίσει τους γονείς που δεν ξέρουν τι θα απογίνουν τα παιδιά τους όταν αυτοί θα φύγουν από τη ζωή.

Η Μαρία Σαπαλίδου, βρεφονηπιοκόμος του Συλλόγου μίλησε στο KOZANILIFE.GR, τονίζοντας:

«Τα παιδιά μας κάθε Τετάρτη απόγευμα και Σάββατο μεσημέρι θα φτιάχνουν γλυκά και θα τα μοιράζουν στον κόσμο ενώ παράλληλα θα μπορούν να ενημερώνονται για το Σύλλογό μας. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει ώστε να μπορέσουμε να παραμείνουμε ανοιχτοί».

Καραδημούλας Σάκης για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.