Συλλήψεις στην Καστοριά για διακίνηση 163 κιλών χασίς!



1o76do7dio75sdi65s6ui

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, δύο ημεδαποί, για διακίνηση 163 κιλών και 230 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής 26 Μαΐου σε περιοχές της Κοζάνης, δύο ημεδαποί ηλικίας 53 και 55 χρόνων, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, εντόπισαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς να κινούνται κατά τρόπο ύποπτο 2 οχήματα.

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση των προαναφερόμενων αστυνομικών σταθμεύθηκαν τα δυο οχήματα σε περιοχές της Κοζάνης, ενώ ακολούθως σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο πρώτο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 53χρονος, βρέθηκαν -5- σάκοι που περιείχαν -147- αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 163 κιλών και 240 γραμμαρίων, ενώ το δεύτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 55χρονος, λειτουργούσε ως συντονιστής και προπομπός του πρώτου οχήματος και ενημέρωνε τον 53χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

163 κιλά και 240 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
χρηματικό ποσό -1185- ευρώ,
-1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
-1- Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και
-3- κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.