Ερώτηση για τα ανασφάλιστα οχήματα της Περιφέρειας κατέθεσε η “Πορεία Δημιουργίας”



Επερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων κατέθεσε ο συνδυασμός «Πορεία δημιουργίας- Με πίστη στις ανθρώπινες αξίες» του Γ. Κασαπίδη, μετά την άρνηση της συμπολίτευσης να συζητηθεί το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Τη διαλεύκανση της υπόθεσης των τριάντα (30) και πλέον ανασφάλιστων οχημάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Π.Ε. Κοζάνης), ζητάνε με επερώτηση που κατέθεσαν προς την περιφερειακή αρχή, οι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πορεία δημιουργίας- Με πίστη στις ανθρώπινες αξίες» του Γιώργου Κασαπίδη. Η κίνηση αυτή είναι επιβεβλημένη, μετά την άρνηση δια ψηφοφορίας της παράταξης του κ. Αμανατίδη να συζητηθεί ως προ ημερησίας θέμα, κατά την έναρξη της συνεδρίασης, στο προχθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024. Την ίδια στιγμή παραμένουν ,από τον πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής κ. Μεταξά, αναπάντητα ερωτήματα τα οποία ετέθηκαν κατά την ανάδειξη του θέματος, προ ημερών από τον κ. Χριστοφορίδη κατά την τελευταία της συνεδρίαση.

Όπως επισημαίνεται στην επερώτηση, το γεγονός των ανασφάλιστων οχημάτων της Π.Ε. Κοζάνης, εκτός του ότι εκθέτει το κύρος και την αξιοπρέπεια της Περιφέρειας, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην νόμιμη και εύρυθμη λειτουργία της. Ταυτόχρονα μπορεί να επιφέρει απρόβλεπτες συνέπειες τόσο στους εργαζόμενους όσο και σε πολίτες.

Εύλογες απορίες και ερωτηματικά εκφράζουν η Ελληνική Αστυνομία, απλοί πολίτες αλλά και επαγγελματίες του κλάδου των μεταφορών και των ασφαλιστών για το αρνητικό αυτό παράδειγμα που εκπέμπει η Περιφέρεια.

Περισσότερο φώς στην υπόθεση της σοβαρής αυτής αμέλειας της Περιφερειακής αρχής , αναμένεται να πέσει κατά τη συζήτηση της επερώτησης, στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο, σύμφωνα με τον κανονισμό.

Παρακάτω επισυνάπτεται το κείμενο της επερώτησης και αίτησης κατάθεσης εγγράφων.

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ερώτηση για τα ανασφάλιστα οχήματα της Περιφέρειας κατέθεσε η “Πορεία Δημιουργίας”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.