Πως θα γίνει η επιλογή των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ για την Κοζάνη – Του Άρχοντα Κοζάνης



mitsotakis-new-president-708

Σε μία απίστευτη κίνηση προχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκτιμώντας το ενδιαφέρον πολλών να είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της Κοζάνης, ενός από τα δυσκολότερα της επικράτειας λόγω της ΔΕΗ, αποφάσισε να βάλει τους εν δυνάμει βουλευτές στην παρακάτω δοκιμασία. Όποιος μαζέψει τα περισσότερα like από την Δευτέρα 28 Μαΐου ως τον Σεπτέμβρη, στο facebook, αυτόματα θα είναι στην πολυπόθητη λίστα.

Με την ανακοίνωση της παραπάνω απόφασης, τα επιτελεία των πολιτευτών άρχισαν τα «τρέχουν». Ο Γιώργος Κασαπίδης που έτσι κι αλλιώς θα είναι υποψήφιος, βαριέται να μαζεύει likes και έβαλε την υπεύθυνη του γραφείου του -Μαρία Πουτογλίδου- να μαζέψει εκείνη για αυτόν, απλά βάζοντας ως φώτο προφίλ ένα πρόβατο να κρατάει με το στόμα του ένα τριαντάφυλλο Βοΐου έξω από ένα μοναστήρι. Μόνο από τη τάξη των κτηνοτρόφων αυτή η φωτογραφία είχε 192 share και 2.343 comments ενώ τα tags ξεπέρασαν τα 1.200!

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος χάρηκε από αυτήν την κίνηση του προέδρου γιατί τα likes μαζεύονται και από την στοά της Βουκουρεστίου. Έτσι λοιπόν όποιος από την Κοζάνη μπαίνει μέσα στην στοά, είναι υποχρεωμένος να βγαίνει φωτογραφία με τον τέως υφυπουργό βάζοντας ως τίτλο στο στάτους «Περνά υπέροχα, με τον μέλλοντα υπουργό, στην τοποθεσία, Κοντά στην Βουλή».

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης, πάντα επαγγελματίας στο facebook, αποφάσισε να νοικιάσει φωτογράφο και να τον ακολουθεί όπου κι αν πάει. Προχτές που πήγε για μπάσκετ, ο φωτογράφος εστίασε στο σουτάρισμα του Στάθη από την γραμμή των τριών πόντων και στο απαράμιλλο στυλ του, αλλά από λάθος η φωτογραφία ανέβηκε την ώρα που έπαιζε το δελτίο του west channel που χτυπάει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, έχοντας ως αποτέλεσμα η φωτογραφία να έχει μόνο ένα like από τον ίδιο τον Στάθη.

Η έκπληξη όμως ήρθε από τον Γιώργο Τοπαλίδη. Ο Γιώργος γνωρίζοντας το επικοινωνιακό παιχνίδι των social media καλύτερα από τον καθένα, αφού διετέλεσε μεγαλοστέλεχος σε πολυεθνική εταιρεία –όπως ο ίδιος γράφει στο προφίλ του- έβγαλε φωτογραφία έξω από κατάστημα ρούχων στην Κοζάνη, γράφοντας στο στάτους «ο Γιώργος αισθάνεται πανευτυχής, στην τοποθεσία Δελιαλής» δείχνοντας στους διαδιακτυακούς φίλους του το καινούργιο του πουκάμισο, αποσπώντας 17.932 likes, 107 share, 23.059 comments εκ των οποίων τα περισσότερα έγραφαν «άντε και μετά από 4 χρόνια πάλι»…

Του Άρχοντα Κοζάνης για το KOZANILIFE.GR

*Το παραπάνω υλικό είναι χιουμοριστικό – σατιρικό, χωρίς να έχει σκοπό να προσβάλει πρόσωπα και καταστάσεις

**Αν κάποιος θεωρεί πως θίγεται, παρακαλούμε να επικοινωνήσει στο kozanilife@gmail.com για την αποκατάσταση

***Βρείτε τον Άρχοντα στο facebook – κλικ εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.