Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο Φόρουμ Ιδεών για τις βιβλιοθήκες και τον πολιτισμό



SONY DSC

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής το τριήμερο Φόρουμ Ιδεών για τις βιβλιοθήκες και τον πολιτισμό που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης.

Για 3 μέρες διακεκριμένοι ομιλητές συμμετείχαν στο διάλογο για το μέλλον της Κοβενταρείου Βιβλιοθήκης Κοζάνης, για τη λειτουργία του νέου κτιρίου και την αξιοποίηση του ως ναυαρχίδα του πολισμού. Περισσότεροι από 600 άνθρωποι παρακολούθησαν συνολικά τις εργασίες του Φόρουμ αλλά και τις επισκέψεις στο νέο κτίριο, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της κοινωνίας για το μεγάλο εγχείρημα που βρίσκεται μποστά μας.

Η ολοκλήρωση των εργασιών του Φόρουμ, είναι ταυτόχρονα και το εναρκτήριο “λάκτισμα” για την περαιτέρω διεύρυνση του διάλογου για τη νέα μας Βιβλιοθήκη.

Από αύριο όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο διάλογο με προτάσεις ή ιδέες μπορούν να έρθουν σε επαφή με την Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη για να τις καταθέσουν!

Η νέα μας Βιβλιοθήκη αποτελεί στοίχημα για όλη την τοπική κοινωνία το οποίο όλοι μαζί θα κερδίσουμε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.