Φλώρινα: Έκρυψαν 9 κιλά κάνναβης στη ρεζέρβα αυτοκινήτου! Τρεις συλλήψεις – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



srytjusrujsrtyujtsyujytujyt

– Σύλληψη 3 ατόμων στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας για διακίνηση 9 κιλών και 464 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης
– Οι ποσότητες κάνναβης βρέθηκαν εντός της ρεζέρβας αυτοκινήτου

Συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, 3 υπήκοοι Αλβανίας, 19, 32 και 43 χρόνων για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας.

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκαν οι δράστες πρωινές ώρες σήμερα στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημά τους, με οδηγό τον 43χρονο και επιβαίνοντες τον 19χρονο και τον 32χρονο, βρέθηκαν εντός της ρεζέρβας του αυτοκινήτου 13 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 9 κιλών και 464 γραμμαρίων, τις οποίες κατείχαν από κοινού και μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας.

dtukdtktdkdtykjtgyjktgyjkΣυνολικά κατασχέθηκαν:

-9- κιλά και -464- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
-1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
-7- κινητά τηλέφωνα,
χρηματικό ποσό -650- ευρώ και
-2800- λεκ Αλβανίας.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.