Σημαντική εκδήλωση ιατρικού περιεχομένου για την Άνοια και τη Νόσο Alzheimer στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης



tyujktdeujktdekiteduikyutΗ Διοίκηση της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο πληροφορεί τα μέλη και τους φίλους της ότι το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 8.30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού σημαντική εκδήλωση ιατρικού περιεχομένου με ομιλήτρια την Νευρολόγο – Ψυχίατρο, Πρόεδρο του Εθνικού Παρατηρητηρίου για την Άνοια και τη Νόσο Alzheimer κα Παρασκευή Σακκά.

Την επόμενη, 9 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ., στους χώρους της Στέγης, η κα Σακκά με την επιστημονική της ομάδα θα εξετάσει ΔΩΡΕΑΝ όσα άτομα επιθυμούν να εξεταστούν και το δηλώσουν μέχρι τις 7 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή στα γραφεία της Ευξείνου Λέσχης, στα τηλέφωνα 24610.36167, 6932.915000 (Σανίδης Κώστας) και 6936.762269 (Καλογερίδης Γιάννης).

Επίσης το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 19.00 στα γραφεία της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού η κα Σακκά Παρασκευή θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.