Σημαντική εκδήλωση ιατρικού περιεχομένου για την Άνοια και τη Νόσο Alzheimer στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης

tyujktdeujktdekiteduikyut

Η Διοίκηση της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο πληροφορεί τα μέλη και τους φίλους της ότι το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 8.30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού σημαντική εκδήλωση ιατρικού περιεχομένου με ομιλήτρια την Νευρολόγο – Ψυχίατρο, Πρόεδρο του Εθνικού Παρατηρητηρίου για την Άνοια και τη Νόσο Alzheimer κα Παρασκευή Σακκά.

Την επόμενη, 9 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ., στους χώρους της Στέγης, η κα Σακκά με την επιστημονική της ομάδα θα εξετάσει ΔΩΡΕΑΝ όσα άτομα επιθυμούν να εξεταστούν και το δηλώσουν μέχρι τις 7 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή στα γραφεία της Ευξείνου Λέσχης, στα τηλέφωνα 24610.36167, 6932.915000 (Σανίδης Κώστας) και 6936.762269 (Καλογερίδης Γιάννης).

Επίσης το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 19.00 στα γραφεία της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού η κα Σακκά Παρασκευή θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.