Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Κοζάνης: Το έργο «Φαύστα» του Μποστ από τη Θεατρική Ομάδα «Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού»



szrfyjrjutrsytjsrtyrtajtrau

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 9.00 μ.μ., στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου «Θεατρικοί διάλογοι – Θέατρο για όλους» από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, παρουσιάζεται το έργο «Φαύστα» του Μποστ από τη Θεατρική Ομάδα «Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού».

Σε όλες τις παραστάσεις του Φεστιβάλ η είσοδος είναι ελεύθερη. Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ: https://issuu.com/594765/docs/festival_erasitexnikou_theatrou/1

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΩΡΑ: 9.00 μ.μ. – ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

“ΦΑΥΣΤΑ” ΤΟΥ ΜΠΟΣΤ

Η Φαύστα και ο σύζυγός χάνουν την κόρη τους που πνίγεται στη θάλασσα. Μετά από χρόνια, ο μπαμπάς πιάνει ένα μεγάλο ψάρι που έχει στην κοιλιά του το κοριτσάκι. Ένα έργο γεμάτο ανατροπές που με σατιρικό βλέμμα στοχεύει στο μικροαστό Έλληνα, τον καθωσπρεπισμό, τη ημιμάθεια, το νεοπλουτισμό, την ξενομανία και την ελληνική πολιτική ζωή.

Σκηνοθετική επιμέλεια, σκηνικά-κοστούμια: Βαΐτσα Βλάχου, Άρτεμις Σερδάκη

Μουσική: Βασίλης Δημητρίου από την παράσταση στο Θέατρο ΣΤΟΑ σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου.

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Νίκος Κουτσούκης, Δημήτρης Στεργιόπουλος, Ελένη Παπαδημητρίου, Εύα Σταμάτη, Κώστας Κώστας, Ελένη Κουτσάκη, Άσπα Κουλιούφα, Βασίλης Σκαρκαλάς, Δημήτρης Χολέβας, Στέλλα Ζυμάρα, Γιάννης Παπαγιοβάννης, Άσπα Κουλιούφα, Ελένη Πλιάτσα, Δέσποινα Ρουκά, Άννα Τσιολάκη.Ακορντεόν παίζει η Αντιγόνη Καλπαΐδου.

Πρόγραμμα παράστασης: Βαΐτσα Βλάχου, Άρτεμις Σερδάκη

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Ο Μ.Ο.Β. αριθμεί πολλά χρόνια δημιουργίας στο ερασιτεχνικό θέατρο. Στη θεατρική ομάδα, σήμερα, συμμετέχουν 25 μέλη. Πρόσφατα παρουσίασε τους Μονολόγους γυναικών του Μιχάλη Γκανά και ένα απόσπασμα από το έργο του Λόρκα Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα, τη Μαρία Πενταγιώτισσα του Μποστ και το Ο Μπαμπάς ο Πόλεμος του Ι.Καμπανέλλη. Παράλληλα, λειτούργησε, τα τελευταία χρόνια Παιδική Θεατρική Ομάδα που παρουσίασε τα έργα: Παραμύθι χωρίς όνομα της Πηνελόπης Δέλτα σε διασκευή του Ιακ. Καμπανέλλη και Ο κακός μεταλλαγμένος λύκος του Στέλιου Πελασγού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.