Με τις… Ελληνίδες Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης



Ήρθε η περίοδος που κάνουν την εμφάνισή τους οι… Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης στην Ελλάδα. Στη διαδικασία οι ομάδες που έχουν το κίνητρο έχουν τον πρώτο (πολλές φορές και τον τελευταίο) λόγο, οπότε κάθε φορά που υπάρχει αξιόλογη απόδοση μεταξύ ομάδας που «καίγεται» και αδιάφορης μπορεί να πονταριστεί.

Μία από τις ομάδες με μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς είναι ο Βόλος (19β.). Μετά την απόφαση κατά του για το ματς με την Κηφισιά βρέθηκε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στα δύο «εξάποντα» που ακολουθούν, με Κηφισιά (εντός) και Παναιτωλικό (εκτός) θα παίξει μεγάλο μέρος των πιθανοτήτων του για να σωθεί. Πάντως πριν την έναρξη των πλέι άουτ στο δικό μου μυαλό τα δύο ματς που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να πάρει τρίποντα είναι κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο και όχι αποκλειστικά επειδή οι δύο ομάδες είναι οι πλέον αδιάφορες βαθμολογικά.

Διαβάστε επίσης: Τριάδα για στοίχημα σήμερα που θα σε πάει δυνατό ταμείο!

Σήμερα παίζει με τον πρώτο και το διπλό έχει πάρει την… κατηφόρα. Στην ανάλυση του αγώνα (δείτε εδώ) το βλέπουμε στο 3.75 που έπαιζε χθες το βράδυ, τώρα κυκλοφορεί στο 2.90-3.00. πρώτη σκέψη να το προσπεράσω, ωστόσο αφού υπάρχει στην Bet365 στο 3.30 θα ρίξω ένα μικρό ποντάρισμα.

Δεύτερο ζευγάρι που το κίνητρο είναι μονόπλευρο είναι αυτό του Αγρινίου. Ο Παναιτωλικός (20β.) είναι στον πόντο πάνω από τον Βόλο που λέγαμε πριν. Ο Πανσερραϊκός είναι άνετος στους 27β., αν χρειαστεί 1-2 πόντους ακόμα υπάρχουν ματς στο υπόλοιπο πρόγραμμα για να τους βρει. Εδώ η απόδοση του άσου είναι ίσως και λίγο υψηλότερα απ’ ότι περίμενα.

Διαβάστε την συνέχεια της στήλης στο Foxbet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.