Αντιδράσεις στο Ανατολικό και σε φορείς της Εορδαίας για φιλανθρωπική πρωτοβουλία δύο 15χρονων!

uyblpbiuboiuhloiugiΑντιδράσεις προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Ανατολικού του Δήμου Εορδαίας, η πρωτοβουλία δύο δεκαπεντάχρονων παιδιών, τα οποία, για δεύτερη χρονιά, αποφάσισαν, να διαθέσουν, το ποσό που συγκέντρωσαν από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, με τη συγκινητική προσφορά όλων  των κατοίκων, σε άπορους συμπολίτες  μας.

Έτσι, συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, και τα παρέδωσαν, όπως υποστηρίζουν, στο « Αυγουστίνειο Γηροκομείο Φλώρινας» καθώς και σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους, μας στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας.

Ο Γιάννης και η Βασιλεία, αναφέρουν, ότι, ορισμένοι τοπικοί φορείς, χωρίς να τους κατονομάζουν, επέκριναν την κίνηση τους αυτή, γιατί, θα έπρεπε, να συμμετέχουν και εκπρόσωποι τους, γεγονός που οι ίδιοι δεν αποδέχονται, αφού, πρόκειται για δική τους πρωτοβουλία.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ανατολικού Γιώργος Κυριακίδης, επικροτεί την προσπάθεια των παιδιών, προσθέτοντας ότι, θα έπρεπε, να οριστεί μία επιτροπή που θα πλαισιώνουν μέλη, είτε της εκκλησίας, είτε, του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Ακόμη, όπως ισχυρίζεται, υπάρχουν διαφωνίες και ερωτηματικά από κατοίκους του Ανατολικού, για το ποσό που συγκεντρώθηκε αλλά και που αποδόθηκε.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

2 σχόλια στο άρθρο “Αντιδράσεις στο Ανατολικό και σε φορείς της Εορδαίας για φιλανθρωπική πρωτοβουλία δύο 15χρονων!

Σχολιάστε