Παραθαλάσσιες…. πολλές περιοχές της Πτολεμαΐδας! Δείτε φωτογραφίες



Παραθαλάσσιες… έχουν γίνει πολλές περιοχές της πόλης της Πτολεμαΐδας λόγω της συνεχούς και έντονης βροχόπτωσης που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή.

Και για να μην τα ρίχνουμε όλα στον καιρό… “υπαίτιοι” των πλημμυρών σε οικόπεδα και καλλιέργειες στις περιοχές πίσω από το αντλιοστάσιο της ΔΕΤΗΠ και στον δρόμο Δυτικής Εορδαίας όπως αποδεικνύεται και από την “αυτοψία”-φωτορεπορτάζ του “Π” είναι οι κακοτεχνίες αλλά και η έλλειψη καθαρισμού και συντήρησης των αποστραγγιστικών καναλιών κατά τόπους που έχουν γεμίσει με μπάζα, σκουπίδια και άλλα φερτά υλικά που “εγκλώβισαν” τη ροή του όγκου του νερού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν “κολπίσκοι” ακόμη και σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Οι φωτογραφίες δεν είναι ικανές να περιγράψουν τον όγκο του νερού μιας και η στάθμη σε πολλά σημεία -π.χ. στον δρόμο προς Ασβεστόπετρα στο ύψος του παλαιού Στρατοπέδου- αγγίζει μέχρι και το μισό μέτρο!

Οι εικόνες του e-ptolemeos.gr μιλούν από μόνες τους και τα συμπεράσματα δικά σας…

?????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.