Συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες ανάπλασης των Σερβίων – Δείτε το βίντεο

Κανονικά συνεχίζονται οι εργασίες του έργου της ανάπλασης κεντρικών οδών και την πλατείας των Σερβίων παρά τις όχι καλές καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών. Ταυτόχρονα με το έργο της ανάπλασης εκτελείται από την πλευρά της ΔΕΗ και το έργο της υπογειοποίησης των καλωδίων.
 
Επίσκεψη σε σημεία όπου εκτελούνται αυτές τις ημέρες εργασίες πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Φώτης Ζυγούρης μαζί με τον Προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μανώλη Θεοδωρίδη. Ο κ. Ζυγούρης συνομίλησε με εμπόρους, καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής που εκτελούνται τα έργα, ζήτησε την κατανόηση των δημοτών τονίζοντας παράλληλα ότι η Δημοτική Αρχή και οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου παρακολουθούν στενά την εξέλιξη των έργων ώστε να ολοκληρωθούν στα προβλεπόμενα χρονικά όρια καθώς και να αντιμετωπίζονται άμεσα τα όποια προβλήματα προκύπτουν κατά την εξέλιξη των εργασιών.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.