Η στιγμή έφτασε: Κυριακή 5 Οκτωβρίου από τις 6 το απόγευμα ανοίγουν οι πόρτες του 1-3 ΕΠΑΛ για την έναρξη του 4 Micro μ Festival



Η Πτολεμαΐδα είναι ένας κρίκος από τους εφτά που αποτελείται το φεστιβάλ, παρέα με το Παρίσι, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, την Ρόδο και την Κέρκυρα.

Να ευχαριστήσουμε τα παιδιά της κινηματογραφικής που έτρεξαν για την οργάνωση του στην Πτολεμαΐδα (τον Ηλία, τον Χάρη, την Γιώτα την Κατερίνα, την Ελένη, τον Χρήστο, τον Πολέμαχο κ.α.). Την διεύθυνση του 1ου και 3ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας που δεν δίστασαν να βοηθήσουν αλλά απεναντίας σταθήκαν δίπλα μας παραπάνω από τις προσδοκίες μας. Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς  μας για την βοήθεια τους στην όλη οργάνωση του φεστιβάλ. Στέλνουμε τους θερμούς μας χαιρετισμούς στους διοργανωτές της Αθήνα και τον ιδρυτή του Φεστιβάλ Σίμο Κυπαρισσόπουλο αλλά και στις υπόλοιπες 5 πόλεις.
 
Η διαδικασία για την ημέρα:

6:00μμ ανοίγουν οι πόρτες για το κοινό στο 1-3 ΕΠΑΛ.
6:30μμ Ξεκινούν οι ταινίες. Βλέπουμε τις 5 πρώτες και γίνεται ένα διάλειμμα 10 λεπτών. Μετά το δεύτερο μέρος με άλλες 5 ταινίες και πάλι ένα διάλειμμα 10 λεπτών. Τέλος το τρίτο μέρος με τις τελευταίες

5 ταινίες και αρχίζει η ψηφοφορία (υπολογισμός 10:30μμ). Τα ψηφοδέλτια δίνονται στην είσοδο με το εισιτήριο σας. Το κοινό έχει δικαίωμα για ψήφο στις 3 αγαπημένες του ταινίες. Μέχρι να γίνει η καταμέτρηση και ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στην αίθουσα θα ακούγονται όμορφες μουσικές από το ωδείο του κ.Τσούγιεφ, ενώ θα υπάρχει και δωρεάν κρασί για όλους. Ο χώρος δεν είναι κινηματογράφος και γι’αυτό ζητάμε κατανόηση και ανοχή στις όποιες δυσκολίες μπορεί να εμφανιστούν και  φυσικά να περάσουμε όλοι καλά! 15 ταινίες για όλα τα γούστα που θα μας δώσουν τροφή για κουβέντα και σκέψη!

Η Πτολεμαΐδα θα ακουστεί σε όλα τα πλάτη και μήκη της Ελλάδας και εμείς θα λέμε ότι ήμασταν εκεί, στο Micro μ Festival 2014.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.