Σας διαβεβαιώ πως υπάρχει κι άλλη λύση – Της Μπάρμπεν Κόραλι, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τους Αδέσμευτους Πολίτες



Σύμφωνα με το καταρρέον πολιτικό σύστημα οδηγούμεθα στην αύξηση της ανεργίας και της ανέχειας. Φυσικά αδιαφορούν ότι ο λαός έχει αντιληφθεί την ανικανότητα τους και τη μιζέρια τους. Βεβαίως γι’ αυτό οι πολίτες αρνούνται να ψηφίσουν και απαξιούν την πολιτική του δικομματισμού. Διαβεβαιώ πως υπάρχει κι άλλη λύση. Η ανεξαρτητοποίηση από όλα τα κόμματα που θα βοηθήσει τον τόπο μας στα καυτά θέματα που μας ταλανίζουν.

Το πρόγραμμά μας αποτελείται από την κοινωνική πολιτική, την ενίσχυση της έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης, τις βασικές υποδομές δικτύων, την προώθηση της απασχόλησης και υποστήριξης της εργασίας, την καταπολέμηση της ανέχειας και της φτώχειας, την υποστήριξη της εκπαίδευσης, την επίλυση προβλημάτων της γεωργίας και κτηνοτροφίας, την αποτελεσματική διοίκηση και φιλική αντιμετώπιση του κάθε πολίτη και τέλος κυρίως την πλήρη απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων.  Όχι μόνο λόγια αλλά και έργα. Για όλα αυτά οι  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ σας περιμένουν να συμμετάσχετε δίπλα μας στον αγώνα μας…

Μπάρμπεν Κόραλι Υποψήφια δημοτική σύμβουλος (Συγγραφέας)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.