Δ. Λαμπρόπουλος: Διάλογο με τους πολίτες και όχι με την απερχόμενη Δήμαρχο



Η αδυναμία γεννά αβροφροσύνη. Η αδυναμία γεννά απελπισία και ικεσία για διάλογο. Η απερχόμενη Δήμαρχος Βοΐου ζητά τηλεοπτικό διάλογο χωρίς όρους.
Στην αυτοδιοίκηση ο διάλογος δεν γίνεται από τις οθόνες των τηλεοράσεων, αλλά ενώπιον των πολιτών.
Οι εκλογές της 25ης Μαΐου θα αποδείξουν πως ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος κάνει διάλογο καθημερινά με τους πολίτες, με τους δημότες Βοΐου, από άκρο σε άκρο του Δήμου μας.

Οι εκλογές της 18ης Μαΐου επιβεβαίωσαν περίτρανα τις μεθόδους που χρησιμοποίησε η απερχόμενη δημοτική αρχή, για να υποκλέψει την ψήφο του ήδη ταλαιπωρημένου από την οικονομική συγκυρία λαού του Βοΐου.

Δυστυχώς έδρασαν για άλλη μια φορά εξωθεσμικοί παράγοντες, οι οποίοι με περίσσιο ζήλο και την ευλογία της απερχόμενης δημοτικής αρχής φρόντισαν να αλλοιώσουν την εικόνα του πραγματικού εκλογικού αποτελέσματος, που δεν θα ήταν άλλο από την νίκη του συνδυασμού «Συμμαχία ευθύνης για το Βόιο» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Δημήτρη Λαμπρόπουλο.

Δυστυχώς για εκείνους οι γνωστές πρακτικές τους αποκαλύφθηκαν. Οι συνδημότες υποψιασμένοι περισσότερο από κάθε φορά κατήγγειλαν τις πρακτικές και ύψωσαν την σημαία της αντίστασης.

Είναι πασιφανές πως οι σημερινές ψηφοθηρικές πρακτικές της απερχόμενης Δημοτικής αρχής, δεν συμβαδίζουν με την λογική και τις επιλογές μιας αναπτυξιακής προοπτικής που έχουμε θέσει για το μέλλον του Δήμου.

Οι πολίτες του Βοΐου:
Δεν δέχονται εκβιασμούς

Δεν δέχονται προεκλογικές εξυπηρετήσεις

Δεν δέχονται προσλήψεις από την πίσω πόρτα

Δεν δέχονται προσλήψεις διμήνων για τη υφαρπαγή της ψήφου

Δεν δέχονται την υποκρισία

Δεν δέχονται τα ψέματα

Ως παράταξη στηρίζουμε την αλήθεια, την ειλικρίνεια και τον σεβασμό στους συνδημότες μας.

Όλα τα παραπάνω δεν επιτρέπουν σε όποιον σέβεται τους συμπολίτες του και θέλει να τους υπηρετεί, να μην συμμετέχει σε οποιαδήποτε μορφή τηλεδιαλόγου με την απερχόμενη δημοτική αρχή, επειδή θεωρούμε πως συμπράττουμε σε εγκλήματα που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη και θα βλάψουν τον Δήμο και τους άξιους κατοίκους του.

Η απερχόμενη Δήμαρχος Βοΐου, για όσα δεν έπραξε για 42 μήνες, για όσα χάθηκαν από το Βόιο το ίδιο διάστημα και για τα όσα δεν είναι έτοιμη να κάνει την επόμενη 5ετία, ας απαντήσει στους πολίτες. Οι δημότες του Βοΐου θα της δώσουν την δική τους απάντηση την Κυριακή 25 Μαΐου.

Ο διάλογος έτσι όπως εμείς τον έχουμε προσδιορίσει θα συνεχίσει να πραγματοποιείται με τον απλό δημότη,  ο οποίος έχει το δικαίωμα να πληροφορηθεί με ειλικρίνεια τις προτάσεις μας και να ονειρευτεί επιτέλους ένα νέο μέλλον για τον τόπο του.

Η απερχόμενη Δήμαρχος Βοΐου ξέρει πως δεν έχει την πλειοψηφία των πολιτών και ελπίζει στην βοήθεια του …κοινού. Την Κυριακή έχουμε εκλογές και όχι τηλεπαιχνίδι!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.