Η αποκατάσταση των προσφύγων του 1923 στη Μακεδονία και ειδικότερα στην Κοζάνη



Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Ν. Κοζάνης συνεχίζοντας τους κύκλους συζητήσεω για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Πόντου, πραγματοποιεί το τρίτο μάθημα του Α’ κύκλου με θέμα: “Η αποκατάσταση των προσφύγων του 1923 στη Μακεδονία και ειδικότερα στην Κοζάνη. Οικονομικές, κοινωνικές και πολιτισμικές προεκτάσεις”, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 19:00, στο μικρό αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας.

Προσκεκλημένος εισηγητής για το τρίτο μάθημα είναι ο κ. Ευστάθιος Πελαγίδης, καθηγητής Ιστορίας στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Την επιστημονική επιμέλεια για την επιλογή του θεματολογίου και των εισηγητών αναφορικά με τον πρώτο κύκλο συζητήσεων με επίκεντρο την ιστορία, έχει ο κ. Στέλιος Ιωαννίδης.

Οι κύκλοι βρίσκονται υπό την αιγίδα του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας σε συνέχεια των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση τριάντα πέντε χρόνων από την ίδρυση του.

ellenopontos.blogspot.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.