Δήλωση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θ. Πετράκου και Ευγενίας Ουζουνίδου: «Να καταργηθεί τώρα το χαράτσι της ΔΕΗ»

Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών,  η οποία απαγορεύει πλέον στην ΔΕΗ να εισπράττει με τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος το άδικο και αντισυνταγματικό Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε – γνωστό ως «χαράτσι»- δικαιώνει απόλυτα όλους όσους αγωνίστηκαν από την πρώτη στιγμή για να καταργηθεί το άδικο αυτό μέτρο.

Η απόφαση του Πρωτοδικείου θέτει την κυβέρνηση προ των ευθυνών της, ώστε να απαλλάξει άμεσα την Δημόσια Επιχείρηση από την είσπραξη του παράνομου αυτού πλέον φόρου. Ενός φόρου, που μαζί με την μείωση των εισοδημάτων των λαϊκών στρωμάτων συνέβαλε καθοριστικά στο «οικονομικό βούλιαγμα» της ΔΕΗ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ζητάει από το υπουργείο Οικονομικών και από την κυβέρνηση  να εκδώσουν άμεσα σχετική απόφαση, με την οποία να καταργείται το χαράτσι της ΔΕΗ. Παράλληλα να δοθεί εντολή για επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε όσα νοικοκυριά δεν είχαν τη δυνατότητα αποπληρωμής του.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.