Επιστολικές ψήφοι: Αυτιάς και Μεϊμαράκης προηγούνται με διαφορά στη μάχη του σταυρού



Από τα πρώτα δείγματα που έχουν οι δημοσκόποι προκύπτουν σημαντικά ευρήματα

Μια πρώτη εικόνα από όσους ψήφισαν ήδη με επιστολική ψήφο έχουν διαμορφώσει οι δημοσκόποι. Από τα τηλεφωνικά focus group που έχουν ήδη ξεκινήσει σε όσους έχουν ήδη ψηφίσει με επιστολική ψήφο προκύπτει ότι όσον αφορά την σταυροδοσία ο Γιώργος Αυτιάς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προηγούνται με μεγάλη διαφορά στους ψηφοφόρους που απάντησαν στις τηλεφωνικές μετρήσεις.

Οι δυο υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ προηγούνται με μεγάλη διαφορά από όλους τους υποψηφίους ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων οι οποίοι απάντησαν στις τηλεφωνικές έρευνες και ειδικά στα δείγματα που έχουν οι δημοσκόποι από τους ομογενείς του εξωτερικού. Από τα πρώτα δείγματα που έχουν οι δημοσκόποι προκύπτουν σημαντικά ευρήματα και για τους άλλους υποψηφίους, ευρήματα τα οποία επιβεβαιώνουν την πληροφορία που είχαμε δημοσιεύσει σχετικά με τις εκτιμήσεις των δημοσκόπων για την τελική σειρά εκλογής των υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δημοσκόπων η σειρά εκλογής των υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ θα είναι η εξής:

Αυτιάς

Μεϊμαράκης

Βόζεμπεργκ

Μπελέρης

Μελέτη

Κεφαλογιάννης

Τσιόδρας

Δήμας

Σπυράκη

Κυμπουρόπουλος

Φλέσσα

Πατουλίδου

Εξαδάκτυλος

Σέρμπος

Στέφος

Δούνια

Καρανικόλας

Χριστοφιλοπούλου

www.fimotro.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Επιστολικές ψήφοι: Αυτιάς και Μεϊμαράκης προηγούνται με διαφορά στη μάχη του σταυρού

  1. ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ Ν.Δ.
    -Ανεξέλεγκτη η διάλυση του ΕΣΥ! – Ράπισμα από το Ελεγκτικό Συνέδριο για την κατάσταση στα νοσοκομεία 5-4-23 NewsBreak
    – Η Ελλάδα κατατάσσεται επίσης στην τελευταία θέση μεταξύ των κρατών της ΕΕ στον Παγκόσμιο Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου. ΠΡΟΟΔΟΣ !
    – Στα απολυτήρια Λυκείου απαγορεύεται να αναγραφούν ιθαγένεια και θρήσκευμα (επί Ν.Δ.)!!! ΠΡΟΟΔΟΣ !
    – Γιά την αχρίστιανη κυβέρνηση της Ν.Δ. οι λιτανείες γιά τη Μεγαλόχαρη ήταν απαγορευμένες όταν κάποιοι αφελληνισμένοι συνόδευαν το πρώτο βήμα της «λιτανείας» της τερατώδους μαριονέτας στους δρόμους της Χίου !!! ΠΡΟΟΔΟΣ !
    – «ΒΟΜΒΑ» Μητσοτάκη: Με ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ θα σώσουμε τις ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ,
    -30 Ιουν 2021 Κ.Μητσοτάκης: Τὰ ἐμβόλια διχάζουν ἀλλὰ οἱ ΛΟΑΤΚΙ μᾶς ἑνώνουν

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.