Γ. Αυτιάς: ‘H Κοζάνη χρειάζεται επιχειρήσεις οι οποίες θα κρατήσουν την νεολαία στην περιοχή’ -Τι ανέφερε ο Γ. Δακής και η ατάκα του Γ. Σβώλη – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

‘Χαίρομαι που είμαι στην Κοζάνη, όπως ενημερώθηκα από αξιότιμους συναδέλφους και κυρίως την ελεύθερη οικονομία χρειάζεται επιχειρήσεις οι οποίες θα κρατήσουν την νεολαία θα δώσουν δυνατότητα στον νομό, στην Δυτική Μακεδονία. Υπάρχει ένας εξαιρετικός Περιφερειάρχης’ ανέφερε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΝΔ Γιώργος Αυτιάς από την Κοζάνη, κατα την επίσκεψή του μία ανάσα πριν τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Τον κ. Αυτιά υποδέχτηκε και συνόδευσε ο επίσης υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΝΔ Γιώργος Δακής, στον επίτιμο πρόεδρο του ΕΒΕ Γιώργο Σβώλη.

Ο κ. Αυτιάς σημείωσε ‘στηρίζουμε την ιδιωτική πρωτοβουλία, στηρίζουμε τα νοικοκυριά, στηρίζουμε τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για να μειώσει φόρους, να αυξήσει μισθούς, να αυξήσει συντάξεις’.

‘Ο αρχικός φόρος του 22% υποχώρησε στο 9%, με μεγάλη οφέλη έως 10.000€ και παράλληλα οι 25 φόροι τους οποίους είχε αυξήσει ο Τσίπρας μειώθηκαν αισθητά. Ο νόμος Κατρούγκαλου άρπαξε όπως έχει δηλώσει ο Αλέξης Μητρόπουλος 75δις εκατ€ από τους συνταξιούχος και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε αυξήσει μετά από πάρα πολλά χρόνια. Τα προβλήματα δεν λύνονται με ένα κουμπί, λύνονται με προσοχή με σταθερότητα γιατί η Κυβέρνηση της ΝΔ θέλει αυτή η σταθερότητα να συνεχιστεί’.

 

 

 

2 σχόλια στο άρθρο “Γ. Αυτιάς: ‘H Κοζάνη χρειάζεται επιχειρήσεις οι οποίες θα κρατήσουν την νεολαία στην περιοχή’ -Τι ανέφερε ο Γ. Δακής και η ατάκα του Γ. Σβώλη – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

  1. Στέλιος Κ καθηγητης.

    - Edit

    Απαντήστε

    Η Κοζάνη χρειάζεται επιχειρήσεις
    για να κρατήσουν την νεολαία
    στην περιοχή,είπε ο αυτιάς!
    Και μετα;έγειρε το κεφάλι του δεξιά
    και ειπε” πάτερ μητσοτακη ,σ εσένα
    παραδίδω το πνεύμα μου- τις μπουρδολογίες μου!
    Η Κοζάνη χρειάζεται μια γκλίτσα
    από κρανιά με πολλούς ρόζους
    και κάθε φορά που ένα μισθαρνο όργανο, ένας.
    γκεμπελάκος λέει μπούρδες, να τον κυνηγάει
    μέχρι να πατήσει χιόνι!
    Είπε κι αυτός την κουταμάρα του ,την ανέξοδη!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.