Ένθερμη υποδοχή στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Γιώργο Αυτιά από τον κόσμο της Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αυτιάς επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 24 Μαΐου 2024 την Κοζάνη, στο πλαίσιο της περιοδείας του, ενόψει των Ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου.

Ο κ. Αυτιάς ξεκίνησε την περιοδεία του από την κεντρική πλατεία της πόλης, στη συνέχεια περπάτησε τα εμπορικά καταστήματα και συνομίλησε με στο Περιφερειακό  Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ ΑΕ Δυτικής Μακεδονίας, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του περιπάτου σταματούσε, συζητούσε και πόζαρε με τους πολίτες που του ζητούσαν μία… selfie!

Λίγο νωρίτερα συναντήθηκε με τον Επίτιμο Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Γιώργο Σβώλη και τον επίσης υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργο Δάκη.

“Στόχος είναι Πυροσβεστική, Αστυνομία, Στρατός, Αεροπορία, Λιμενικό, βαρύ και ανθυγιεινό γιατί είναι επικίνδυνο” υπογράμμισε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιώργος Αυτιάς από την επίσκεψη του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κοζάνης, Ηλία  Τσιότσια στο Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ τελευταίος σταθμός της επίσκεψης του στην Κοζάνη ήταν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην ΖΕΠ Κοζάνης, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Αμανατίδη.

Αξίζει να αναφερθεί πως προηγουμένως ο κ. Αυτιάς βρέθηκε στην Κατερίνη, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη Χαλκιδική.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.