Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το ετήσιο συνέδριο βιβλιοθηκών στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης



Η Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ) και η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούν στο καθιερωμένο ετήσιο συνέδριο βιβλιοθηκών, μια μεγάλη συνάντηση όλων των ειδών των βιβλιοθηκών, που θα πραγματοποιηθεί στην “Κοβεντάρειο” Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2024.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές το συνέδριο αυτό θα αποτελέσει φάρο ελπίδας και καινοτομίας, αναδεικνύοντας τους εναλλασσόμενους και ποικίλους ρόλους των βιβλιοθηκών, αλλά και τις δυνατότητες τους να δημιουργήσουν συναρπαστικές μελλοντικές δράσεις με την τεχνολογία, τις συνεργασίες, την ανοιχτότητα, τη συμπερίληψη, την εξωστρέφεια, το πάθος και τη δέσμευση. Είτε είστε βιβλιοθηκονόμος, είτε επαγγελματίας της πληροφόρησης, είτε ενθουσιώδης φίλος των βιβλιοθηκών, αυτό το Συνέδριο έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε όλους τους ρόλους και τους τύπους βιβλιοθηκών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.