Πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας – Δείτε το βίντεο



Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» πραγματοποίησε την Εαρινή Συναυλία των Μουσικών Συνόλων του στο Πολιτιστικό Κέντρο «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη» στη Σιάτιστα.

Συμμετείχαν τα Μουσικά Σύνολα της Ευρωπαϊκής Ορχήστρας, το Body Percussion, της Βυζαντινής Μουσικής, της Ποντιακής Μουσικής και της Παραδοσιακής Ορχήστρας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βοΐου κος Ζευκλής Χρήστος, τον οποίο ευχαριστούμε για την παραχώρηση της αίθουσας, ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της ΔΔΕ Κοζάνης κος Αλεξανδρής Βασίλειος και ο πρόεδρος του Συλλόγου και Κηδεμόνων του σχολείου μας κος Γκουτζιαμάνης Μιχάλης.

Συγχαίρουμε τους καθηγητές και τις καθηγήτριες που προετοίμασαν τα Μουσικά Σύνολα και τους μαθητές και τις μαθήτριες για το πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε τους γονείς για την υποστήριξή τους και ευχόμαστε σε όλους καλή Ανάσταση.

Δείτε την εκδήλωση στο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.