Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Δημιουργία Μητρώου Γεφυρών – Τεχνικών Έργων Δυτικής Μακεδονίας



Η τελική απόφαση για τη δημιουργία Μητρώου Γεφυρών και Τεχνικών Έργων Οδοποιίας Δυτικής Μακεδονίας λήφθηκε σήμερα Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024 σε ειδική συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Χάρη Γκοβεδάρου, των Διευθυντών των Τεχνικών Υπηρεσιών της Έδρας και των Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας και εκπρόσωπων της ΑΝΚΟ.

Στο Μητρώο Γεφυρών και Τεχνικών Έργων Οδοποιίας Δυτικής Μακεδονίας πρόκειται να καταχωρηθούν όλα τα τεχνικά στοιχεία των υφιστάμενων γεφυρών που βρίσκονται τόσο στο εθνικό, όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να καταγραφούν τα χαρακτηριστικά και οι ανάγκες συντήρησής τους.

Στόχος είναι ο προγραμματισμός και η καταγραφή των δράσεων για την βέλτιστη επιθεώρηση, αξιολόγηση και συντήρηση των γεφυρών, ώστε να αποτυπώνεται το σύνολο των απαιτούμενων δεδομένων που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην ανθεκτικότητα των υποδομών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.