Επιδοτούμενες δράσεις του τομέα της μελισσοκομίας για το έτος 2024



Το Τμήμα Ζωικής Παραγωγής, Αλιείας, Μελισσοκομίας και Σηροτροφίας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η υποβολή  των  αιτήσεων για τις δράσεις:

  1. Αντικατάσταση Κυψελών και Κινητών Βάσεων και Οικονομική ενίσχυση της Νομαδικής Μελισσοκομίας

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 30/05/2024 με τους εξής τρόπους:

  • ηλεκτρονικά (με ευθύνη του αιτούντα) με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://www.gov.gr/ipiresies/georgia-kai-ktenotrophia/ktenotrophia/psephiakes-uperesies-gia-melissokomous
  • οι δυνητικοί δικαιούχοι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν την ψηφιακή υποβολή της Αίτησης συμμετοχής στις Δράσεις και την ανάρτηση των απαραίτητων δικαιολογητικών-παραστατικών, μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας, ώρες 09:00-15:00 κα. Μαρίνου Ελισσάβετ, τηλέφωνο: 2461 0 21444, e-mail: kmdytmak@gmail.com.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο 21 της Δ.Α.Ο. Π.Ε. Κοζάνης και στο τηλέφωνο 2461351157 κα Τσιτσέλη Αναστασία.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.