Απαραίτητη η αντίδραση στο ΟΑΚΑ, ανοιχτό ματς στο Μπράιτον



Ελάχιστες αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα. Με την εξ αναβολής μάχη της Σίτι με την Μπράιτον να ξεχωρίζει στο ποδόσφαιρο και την Πρέμιερ. Όλο το ενδιαφέρον αναμενόμενα συγκεντρώνεται στο μπάσκετ και στο δεύτερο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι, όπου η ομάδα του Αταμάν είναι αναγκασμένη να πάρει τη νίκη και να φέρει τη σειρά στο 1-1.

ΕΔΩ θα βρεις κορυφαία προγνωστικά για eurovision 2024 στοιχημα

  1. Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15)

Η ομάδα του Αταμάν έκανε το λάθος να πάει το πρώτο ματς στον ρυθμό της Μακάμπι. Ακόμα και έτσι έδειχνε να ελέγχει τη φάση, όντας μόνιμα μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, τα κομβικά λάθη όταν η μπάλα έκαιγε, της κόστισαν ακριβά και ηττήθηκε οριακά. Ευνόητα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη απόψε, ώστε να φέρει τη σειρά στο 1-1. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να εμφανιστεί άμεσα σοβαρός, ενώ η απουσία του Μπόλντουιν στη Μακάμπι είναι παραπάνω από κομβική, παίζουμε τον άσο με -6.5 χάντικαπ στο 1.90.

  1. Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Μετά και τη χθεσινή ήττα της Λίβερπουλ, η Σίτι πλέον κοντράρεται μονάχα με την Άρσεναλ για τον τίτλο. Με νίκη απόψε θα κάνει πολύ σημαντικό βήμα για τον τίτλο, αφού θα μειώσει στον έναν βαθμό από την κορυφή έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο. Εύκολα ή δύσκολα η ομάδα του Γκουαρδιόλα θα πάρει το τρίποντο, ωστόσο η Μπράιτον αποτελεί μια από τις πιο επιθετικές ομάδες της Πρέμιερ και σίγουρα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ακόμα και στην άμυνα της Σίτι.  Δύσκολα τα σκορ θα μείνει χαμηλά στο εν λόγω ματς, στρεφόμαστε στο ασιατικό Over 3 του 1.85.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ: Πως να δεις δωρεάν* όλες τις ματσάρες της σεζόν!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.