Γ. Αμανατίδης, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας: «Δίνουμε υπεραξία στον ορεινό όγκο των Γρεβενών»



grevana_amanatidis

Πεδίο επανεκκίνησης και αναβάθμισης χαρακτήρισε τον ορεινό όγκο των Γρεβενών και το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης στην συνάντηση εργασίας με ανώτερα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Βουλευτής Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών Γιάννης Τσακνάκης ο Δήμαρχος Γρεβενών Κυριάκος Ταταρίδης, ο πρόεδρος του ΕΧΚΒ, Ανδρέας Βάϊος ενώ από την πλευρά του ΤΑΙΠΕΔ το παρών έδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτρης Πολίτης μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Πιο συγκεκριμένα, εξετάστηκαν τα μέχρι τώρα δεδομένα καθώς και όσα απαιτούνται να γίνουν (νομοθετικές ρυθμίσεις, μελέτες, χρηματοδοτικά εργαλεία) ώστε το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας να αξιοποιηθεί πολλαπλά (χρήσεις και δραστηριότητες) με ορίζοντα την λειτουργία του καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και σε συνδυασμό με την συνολικότερη αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

«Με συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις δίνουμε υπεραξία στον ορεινό όγκο των Γρεβενών όπως είχαμε δεσμευθεί αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες» τόνισε ο κ. Αμανατίδης υπογραμμίζοντας τη διάθεση όλων να προχωρήσουν με ταχύτητα όσα συμφωνήθηκαν στη χθεσινή συνάντηση.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.