Φροντιστήρια Μ.Ε. & Ξένων Γλωσσών Άξονας: Η συνταγή της επιτυχίας δίνει την δυνατότητα σε κάθε μαθητή να ξεχωρίσει



Τα Φροντιστήρια Μ.Ε και Ξένων Γλωσσών Άξονας προσφέρουν όλα τα εφόδια για την εξασφαλισμένη εισαγωγή των παιδιών σας στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Έμπειροι καταξιωμένοι καθηγητές, πρότυπες εκπαιδευτικές μέθοδοι, σύγχρονα εποπτικά μέσα , σε συνδυασμό με τον πρωτοποριακό θεσμό του προσωπικού Εκπαιδευτικού Συμβούλου θα αναδείξουν ,θα αναπτύξουν αλλά και θα αξιοποιήσουν πλήρως τις ικανότητες των μαθητών για να έχουμε μαζί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παρέχουμε δικά μας συγγράμματατα οποία επιμελούνται οι καθηγητές του ομίλου.

Τα τμήματά μας είναι αυστηρά ολιγομελή(4-5 ατόμων) προκειμένου να εντρυφούμε σε κάθε μαθητή ξεχωριστά αλλά και για να υπάρχει καλύτερη διάδραση κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Τα μαθήματά μας γίνονται με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα.Ο σύγχρονος εξοπλισμός του φροντιστηρίου επιτρέπει την πλήρη αξιοποίηση της τεχνολογίας στο πλευρό της εκπαίδευσης.

Οι εκπαιδευτικοί του φροντιστηρίου μας δεν έχουν μόνο πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία αλλά και παιδαγωγική μεταπτυχιακή εξειδίκευση .Όλοι οι καθηγητές μας είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου στην Ειδική Αγωγή.

Κάθε εβδομάδα διεξάγεται πλήρες πρόγραμμα διαγωνισμάτων προσομοίωσης στα πλαίσια μιας  οργανωμένης εκπαιδευτικής διαδικασίας. Η καταγραφή  των επιδόσεων του μαθητή αποτελεί ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό εργαλείο .

Παρέχουμε ειδικές τιμές σε ανέργους, τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω χαρακτηριστικών, αποτελεί τη συνταγή της επιτυχίας και δίνει την δυνατότητα σε κάθε μαθητή να ξεχωρίσει.

 

Ελάτε να μας γνωρίσετε και να διαπιστώσετε την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό μας. Ελάτε , να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον σας!

Φροντιστήρια Άξονας: Μία επιλογή μονόδρομος που θα μπορέσει να σταθεί αντάξια των προσδοκιών σας!

 

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΞΟΝΑΣ,

ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ 12, ΚΟΖΑΝΗ

Τηλ.: 24610 30111

https://www.facebook.com/axonaskozani.edu.gr/

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.