Η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης για την συμμετοχή της Κουτρότσιου Αναστασίας στην Αμερικανική Ολυμπιακή πρόκριση του Ταεκβοντό



Στον Άγιο Δομίνικο  βρίσκεται η κυρία Κουτρότσιου Αναστασία, Γυμνάστρια του συλλόγου μας  Μακεδονική Δύναμη  , η οποία  έλαβε  μέρος  στην Αμερικανική Ολυμπιακή πρόκριση του Ταεκβοντό.
 Η κυρία Κουτρότσιου  εκπροσωπώντας την Ελληνική Διαιτησία , συμμετείχε σε πέντε διοργανώσεις που ήταν  προϋπόθεση  έπειτα από  τις  επιτυχημένες εξετάσεις που είχε δώσει  στην παγκόσμια ομοσπονδία για να αξιολογηθεί για τους ολυμπιακούς αγώνες του 2024.
 1) Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών στο Αζερμπαϊτζάν.
2) Grand Prix  στο Παρίσι
3) Final Grand Prix  στο Μάντσεστερ
4) Αφρικανική πρόκριση  στο Ντακάρ της Σενεγάλης
 5) Αμερικανική πρόκριση στον Άγιο Δομίνικο.
 Πολύ σύντομα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό θα ανακοινώσει  τα ονόματα  των  διαιτητών  που θα λάβουν  μέρος  στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι.
Το Δ.Σ του συλλόγου μας, οι προπονητές και τα μέλη του  συγχαίρουν την κυρία Κουτρότσιου Αναστασία για την μέχρι  τώρα διαδρομή της και αισθάνονται ιδιαίτερα περήφανοι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.