Gloubos E-Bikes: Το νέο μοντέλο ‘ILOS’ cargo e-bike του Κοζανίτη Δημήτρη Γκλούμπου απέσπασε το βραβείο καλύτερης εφαρμογής στην ηλεκτροκίνηση



Η εταιρεία μας έλαβε το Βραβείο Καλύτερης Εφαρμογής για την Ηλεκτροκίνηση στην 6η διεθνή έκθεση Verde.Τec τεχνολογίες περιβάλλοντος.

Ο Δημήτριος Γκλούμπος παρουσίασε το νεο μας μοντέλο ” ILOS” cargo e-bike, που μοιάζει με φορτηγάκι αλλά είναι ποδήλατο με πετάλια και το οποίο δεν έχει αλυσίδες κίνησης. Πρόκειται για το 4τροχο ηλεκτρικό ποδήλατο τελευταίας τεχνολογίας που θα βοηθήσει αποτελεσματικά για πιο βιώσιμες μεταφορές .

Το ILOSCARGO έχει στόχο να προσφέρει την καλύτερη λύση :

• Για τις μεταφορές αγαθών τελευταίων χιλιομέτρων (last mile) στις εταιρείες διανομής (courier).

• Για τις εταιρείες διανομής τροφίμων ( delivery).

• Για τις μεταφορές εμπορευμάτων εκτός και εντός των βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

• Για την παραλαβή, απόρριψη απορριμμάτων στους δήμους.

• Για τις αναρτήσεις επωνυμίας για διαφημίσεις και προωθήσεις επιχειρήσεων από εταιρείες μάρκετινγκ .

• Για την μεταφορά των λινών και αποσκευών των πελατών τους σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.

• Για τις εμπορευματικές μεταφορές στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορείου ( μπουτίκ, κάβες, ανθοπωλείων κτλ).

• Για τους αθλητικούς χώρους ( σε ανοιχτά ή κλειστά στάδια).

• Για μεταφορές εργαλείων και εξοπλισμό σε παρόχους υπηρεσιών ( υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι κτλ).

Η εταιρεία απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν περισσότερο στα συστήματα των μεταφορών με βάση το ποδήλατο και επιζητούν προϊόντα για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και δίνουν προτεραιότητα στην καινοτομία.

Είναι η ιδανική λύση για μεταφορές σε όλες εκείνες τις περιοχές που είναι δύσκολο να φτάσει ένα φορτηγό (πεζόδρομους ποδηλατοδρόμους, κήπους, νησιωτικά μικρά δρομάκια), διότι είναι μικρό, ευέλικτο, αθόρυβο και μπορεί να παρκάρει πιο εύκολα.

Το ILOSCARGO το χαρακτηρίζει :

Η γενναιόδωρη μεταφορά φορτίουέως 180 kgr.

Ο κινητήρας υψηλής ροπής.

Τα πετάλια χωρίς αλυσίδα υποβοήθησης.

Το στιβαρό του πλαίσιο, που παρέχει σταθερότητα, ανθεκτικότητα και ασφάλεια.

Τα δισκόφρενα που παρέχουνκορυφαία ισχύ ακινητοποίησης και έλεγχο χειρισμού σε όλους τους τροχούς.

Η αδιάβροχη καμπίνα με ρυθμιζόμενο εργονομικό κάθισμα, με τιμόνι επίσης ρυθμιζόμενο και πολλαπλών λειτουργιών όπως το χειρισμό των φρένων και με ένα ολοκληρωμένο σύστημα φώτων και ενδείξεων.

Οι δύο μπαταρίες χωρητικότητας για αυτονομία 50 χιλιομέτρων οι οποίες είναι αποσπώμενες και έχουν την δυνατότητα να φορτίζουν σε οικιακό ρευματοδότη.

Η μέγιστη ταχύτητα τα 25 Κm/h (*ισχύουσα νομοθεσία)

Φωτοβολταϊκά πάνελ μπορούν να προσαρμοστούν στη οροφή του “ILOS” ή στις πλαϊνές πλευρές του, για μηδενικό κόστος για την φόρτιση των μπαταριών.

To οικονομικό όφελος επίσης είναι μεγάλο για τον αγοραστή , διότι πέρα από την αγορά του, εξαλείφετε η ανάγκη αγοράς καυσίμων ή πληρωμής τελών κυκλοφορίας και έχει πολύ μικρά κόστη συντήρησης.

ΤΟ “ILOS”CARGO είναι ένα καινοτόμο όχημα- εργαλείο που ΔΕΝ εκπέμπει καυσαέρια, ούτε σκόνη, ούτε σωματίδια, είναι αθόρυβο και τα περισσότερα εξαρτήματα του είναι πλήρως ανακυκλώσιμα.

Μπορεί να οδηγηθεί από τον καθένα και να βοηθήσει αποτελεσματικά στη δημιουργία καλύτερου τρόπου ζωής κατά την εργασία.

Gloubos E-Bikes

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.