Το 2ο βραβείο στο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό “Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες” απέσπασε το ΓΕΛ Σερβίων



Το 2ο βραβείο στο Διεθνή Διαγωνισμό “Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες” 2023-2024 απέσπασε το Γενικό Λύκειο Σερβίων στην κατηγορία “Τραγούδι”.

Η ομάδα του Γενικού Λυκείου Σερβίων απέσπασε το 2ο βραβείο μουσικής σύνθεσης με το τραγούδι “Πώς να μοιραστώ” σε στίχους της καθηγήτριας του Σχολείου μας Καμενίδου Νόπης (οικονομολόγου – ποιήτριας). Συμμετείχαν οι μαθήτριες της Α’ Τάξης Ιωάννα Νίκου και Ευθυμία Αντωνοπούλου και της Β’ Τάξης Γεωργία Νίκου.

Βασική επιδίωξη του διαγωνισμού είναι να αποτελέσει εκπαιδευτική «γέφυρα» ανάμεσα στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια και να ενδυναμώσει τη συνεργασία και την επικοινωνία ανάμεσα σε όλες τις μαθητικές κοινότητες του Ελληνισμού. Ο διαγωνισμός τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη. Στον φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 235 σχολικές μονάδες και περίπου 11.500 μαθητές/τριες.

Το νέο βραβείο έρχεται ως συνέχεια του 1ου βραβείου που απέσπασε το ΓΕΛ Σερβίων κατά το σχ. έτος 2019-2020 στον εν λόγω διαγωνισμό με υπεύθυνη καθηγήτρια την Καμενίδου Νόπη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.