Εύκολα στον τελικό η Λυών, μοιρασμένη η κατάσταση στο Τορίνο



Συνεχίζεται σε έντονο ρυθμό η δράση στην Ευρώπη, με σημαντικές αναμετρήσεις Κυπέλλων αλλά και εμβόλιμες αγωνιστικές σε αρκετά Πρωταθλήματα. Στο παιχνίδι μπαίνει και το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής, αφού απόψε έχουμε σέντρα στα ματς των ομίλων του Λιμπερταδόρες και του Σουνταμερικάνα.

Οι κορυφαίες αναλύσεις αγώνων εδώ https://www.foxbet.gr/analysis

  1. Λυών – Βαλενσιέν (21:45)

Η Λυών ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο τη φετινή σεζόν. Για πολύ καιρό βολόδερνε στα χαμηλά στρώματα της Λιγκ 1 και φλέρταρε έντονα με υποβιβασμό. Πλέον έχει αναγεννηθεί και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες της, μέσω του πρωταθλήματος για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά έχει και τη δίοδο του Κυπέλλου. Απόψε έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσει την Παρί. Σημαντική η διαφορά δυναμικότητας που έχει με τη Βαλενσιέν, η οποία όχι μόνο παίζει μια κατηγορία κάτω, αλλά είναι και ουραγός στη Λιγκ 2, μπορεί να φτάσει εύκολα στη νίκη-πρόκριση η γηπεδούχος. Παίζουμε τον συνδυασμό του άσου με το Over 2,5 στο 1.72.

  1. Γιουβέντους – Λάτσιο (22:00)

Σπουδαίο ματς στην Ιταλία, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Γιουβέντους και Λάτσιο αναμετρήθηκαν πριν από λίγες ημέρες για το Πρωτάθλημα, όπου στο ντεμπούτο του, ο κόουτς Τούντορ πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη “Βέκια Σινιόρα”. Τώρα πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό ματς, με τη Λάτσιο να έχει το μυαλό της στο μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με τη Ρόμα, ενώ η Γιούβε βρίσκεται σε τραγική αγωνιστική κατάσταση. Με αυτά τα δεδομένα, μοιάζει αρκετά πιθανή η ισοπαλία στο 3.50.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.